Yahya Kemal İlkokulundan Filistin Farkındalık Etkinliği « MARAŞ HABERİN MERKEZİ

SON DAKİKA

Çocuklar “Kömür Adam” Gösterisini Çok Sevdi.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, KÜLTÜR SANAT, YEREL HABERLER

5 Mayıs’ta 3 İlçede Sağanak Yağış Etkili Olacak.

3. SAYFA, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, YEREL HABERLER

Başkan Görgel, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’ı Ziyaret Etti.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, SİYASET, YEREL HABERLER

Başkan Toptaş; “Onikişubat’ımız için özveriyle çalışacağız”

3. SAYFA, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, SİYASET, YEREL HABERLER

Yahya Kemal İlkokulundan Filistin Farkındalık Etkinliği

Bu haber 02 Kasım 2023 - 7:43 'de eklendi ve kez görüntülendi.

“AH! KUDÜS,  FİLİSTİN”  ödüllü slogan, resim ve şiir yarışması düzenlendi.

Kahramanmaraş Yahya Kemal İlkokulu tarafından Filistin ve Gazze’deki işgal hareketi ile ilgili ne yapılabilir? Sorusuna cevap aradık. Yaptığımız beyin fırtınası sonucunda okulumuzda İşgal altındaki Kudüs ve Filistin konusunda farkındalığı arttırmak, mazlum ve mağdur Filistin’e yönelik bilinçlendirme çalışmalarını teşvik etmek için “AH! KUDÜS,  FİLİSTİN” ödüllü slogan, resim ve şiir yarışması yapmaya karar verildi.

Yahya Kemal İlkokulu Okul Lideri Hüseyin Yılmaz; Filistin, Gazze, Kudüs ve ilk kıblemiz Mescid-i Aksa konusunda Müslümanlar olarak bizlerin ateşe su taşıyan karınca misali takınmamız gereken tavrın zalime karşı olmak gerektiğini, gücümüz neye yetiyorsa onu yapmanın şu an en önemli vazifemiz olduğunu, farkındalık oluşturmak adına neler yapabileceğimizin ifadesi olan slogan, resim ve şiir yarışması düzenlediklerini ifade etti.  

Yarışma Koordinatörü Emrullah Evsen’de Öğrencilerimizi 21.yy’da kendilerini çeşitli alanlarda ifade etmeleri anlamında bu yarışmayı önemsediğini, yarışma sonucunda öğrencilerden ve velilerden aldıkları olumlu dönüşlerden mutlu olduğunu söyledi.

Okul Lideri Yılmaz ise “AH! KUDÜS,  FİLİSTİN” ödüllü slogan, resim ve şiir yarışması sonucunda okulumuzda eğitim öğretim gören 51 sınıftan dereceye giren 1.lere ve okul geneli dereceye giren ilk 3’e ödüllerini takdim etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.