Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürlüğüne Doç. Dr. Fatma Yuvayapan Atandı. « MARAŞ HABERİN MERKEZİ

SON DAKİKA

Başkan Toptaş, 1 Mayıs da Çevre Koruma emekçileriyle buluştu.

3. SAYFA, EKONOMİ, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, SİYASET, YEREL HABERLER

Başkan Görgel, 1 Mayıs’ta Çalışanlara Zammı Açıkladı.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, EKONOMİ, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, SİYASET, YEREL HABERLER

Sarıyer Kaymakamlığı görevini hemşehrimiz Ömer Kalaylı yürütüyor.

3. SAYFA, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, YEREL HABERLER

VALİ MÜKERREM ÜNLÜER’İN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI

3. SAYFA, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, YEREL HABERLER

Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürlüğüne Doç. Dr. Fatma Yuvayapan Atandı.

Bu haber 19 Nisan 2024 - 7:52 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürlüğüne, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Batı Dilleri ve Edebiyatları Bölümü Bölüm Başkanı Doç. Dr. Fatma Yuvayapan atandı.

Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürlüğünde gerçekleştirilen devir teslim törenine Rektör Prof. Dr. Alptekin Yasım, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İ. Ersin Akıncı, Prof. Dr. Nuri Kahveci ve Prof. Dr. Orhan Doğan ile Genel Sekreter Ali Rıza Bekler katıldı.

Törende Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürlüğü görevini yürüten Doç. Dr. Mustafa Edip Çelik, müdürlük görevini Doç. Dr. Fatma Yuvayapan’a devretti.

Devir teslim töreninde konuşan Rektör Yasım, katkılarından dolayı Doç. Dr. Mustafa Edip Çelik’e teşekkürlerini ifade ederken, Doç. Dr. Fatma Yuvayapan’a yeni görevinde başarılar diledi.

Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürlüğüne atanan Doç. Dr. Fatma Yuvayapan da kendisini bu göreve layık gören Rektör Prof. Dr. Alptekin Yasım’a, KSÜ Yönetimine ve görevi devraldığı Doç. Dr. Mustafa Edip Çelik’e teşekkürlerini iletti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.