VALİ MÜKERREM ÜNLÜER’İN 10 OCAK İDARECİLER GÜNÜ MESAJI. « MARAŞ HABERİN MERKEZİ

SON DAKİKA

KSÜ’den Filistin için Eylem Yapan ABD’li Öğrencilere Destek.

3. SAYFA, DÜNYA, EĞİTİM, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, YEREL HABERLER

Büyükşehir’in “Engelsiz Otopark” Projesine Jüri Özel Ödülü.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, YEREL HABERLER

Başkan Toptaş, 1 Mayıs da Çevre Koruma emekçileriyle buluştu.

3. SAYFA, EKONOMİ, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, SİYASET, YEREL HABERLER

Başkan Görgel, 1 Mayıs’ta Çalışanlara Zammı Açıkladı.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, EKONOMİ, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, SİYASET, YEREL HABERLER

VALİ MÜKERREM ÜNLÜER’İN 10 OCAK İDARECİLER GÜNÜ MESAJI.

Bu haber 10 Ocak 2024 - 9:23 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, 10 Ocak İdareciler Günü dolayısı ile bir mesaj yayınladı.

Vali Ünlüer mesajında şunları söyledi;

“Mensubu olmaktan büyük onur duyduğum idarecilik mesleğinin bu anlamlı gününde, ülkemizin gelişmesi ve kalkınması, milletimizin huzur ve güvenliği için gece gündüz demeden üstün bir vazife bilinciyle hizmet eden mesai arkadaşlarımın, 10 Ocak İdareciler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum.

Mülki İdare Amirleri, devleti ve hükümeti temsil ederken sadece devletin varlığını, gücünü değil şefkatini de temsil etmekte; devletimiz ile milletimiz arasındaki sevgi ve güven bağlarını güçlendirmektedir.

Köklü devlet geleneğimiz, sadece fermanlar ve kanunlarla değil yetiştirdiği devlet adamlarıyla binlerce yıldan bize kadar gelmiş bir hazinedir. Bugün bizlere düşen görev elde ettiğimiz tüm kazanımları, devlet tecrübemizi, yeni kuşaklara en iyi ve doğru şekilde aktarmaktır.

Mülki İdare Amirlerimiz, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ülkemizin ve milletimizin aydınlık yarınlara taşınmasında, güçlü Türkiye hedeflerine ulaşmasında en önemli vazifeleri üstlenmeye ve görevlerini hakkıyla yerine getirmeye devam edeceklerine yürekten inanıyor, tüm idarecilerimize bu zorlu görevlerinde kolaylıklar diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm meslektaşların 10 Ocak İdareciler Günü’nü kutluyor,  ebediyete intikal etmiş tüm idarecilerimize Allah’tan rahmet diliyor, bütün mesai arkadaşlarıma aileleriyle birlikte huzurlu, sağlıklı ve başarılı bir meslek hayatı temenni ediyor, selam ve sevgilerimi sunuyorum”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.