VALİ MÜKERREM ÜNLÜER, ŞEHİT AİLELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ. « MARAŞ HABERİN MERKEZİ

SON DAKİKA

Kahramanmaraş’ta 19 Mayıs Coşkusu Fener Alayı ile Başladı.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, SPOR, YEREL HABERLER

Büyükşehir’den 19 Mayıs’ta Gençlere İnternet Hediyesi.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, EĞİTİM, GÜNDEM, SİYASET, TEKNOLOJİ, YEREL HABERLER

Büyükşehir Belediyesinde Üst Düzey Atama.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, SİYASET, YEREL HABERLER

Büyükşehir’in Ahşap Boyama Atölyesi Yoğun İlgi Gördü.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, KÜLTÜR SANAT, YEREL HABERLER

VALİ MÜKERREM ÜNLÜER, ŞEHİT AİLELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ.

Bu haber 27 Kasım 2023 - 6:20 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Valimiz Mükerrem Ünlüer ve önceki dönem Tarım ve Orman Bakanı Sayın Vahit Kirişçi, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şubesi tarafından “Biz Birlikte Güzeliz” projesi kapsamında düzenlenen kahvaltı programında şehit ailelerimiz ile bir araya geldi.

Programa, Valimiz Mükerrem Ünlüer ve önceki dönem Tarım ve Orman Bakanı Sayın Vahit Kirişçi’nin yanı sıra Garnizon Komutanı Tuğgeneral Emin Mehmet Terzioğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Gökhan İnan, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Mehmet Ali Küpeli, kamu kurum müdürleri ve şehit ailelerimiz katıldı.

Programda, şehit ailelerimiz ile yakından ilgilenen ve bir süre sohbet eden Vali Mükerrem Ünlüer, “Bugün vatanımızda huzur içerisinde ve özgürce yaşayabiliyorsak bunu şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Onların hakkını ne yapsak ödeyemeyiz. Devlet olarak kapımız da gönlümüz de şehit ve gazilerimizin kıymetli ailelerine her zaman açıktır. Bu vesile ile vatanımızın birlik ve bütünlüğünün korunması, ülkemizin her köşesinde huzur ve güvenliğin sağlanması için canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, şehit ve gazilerimizin kıymetli ailelerine ise sağlık ve afiyet diliyorum.” dedi.

Program, “Ebedi Kahramanlar” video gösterimi ile sona erdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.