TEMİZLİK ORDUSU VİRÜSE SAVAŞ AÇTI! « MARAŞ HABERİN MERKEZİ

SON DAKİKA

Deprem Bölgesi Belediye Başkanları Kahramanmaraş’ta Buluştu.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, SİYASET, YEREL HABERLER

Büyükşehir, Tercih Sürecinde de Üniversite Adaylarının Yanında.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, EĞİTİM, GÜNDEM, YEREL HABERLER

Eğitimde Bir ”inci” Okul Lideri Yılmaz’dan Yahya Kemal’e Veda.

3. SAYFA, EĞİTİM, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, YEREL HABERLER

Ağustos Fuarı Heyecanı Tüm Şehri Sardı.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, EKONOMİ, GÜNDEM, YEREL HABERLER

TEMİZLİK ORDUSU VİRÜSE SAVAŞ AÇTI!

Bu haber 27 Nisan 2020 - 7:58 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Dulkadiroğlu Belediyesi’nin virüs ile mücadele kapsamında başlattığı çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Merkez mahallelerde temizlik ve dezenfekte çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Dulkadiroğlu Belediyesi, 4 günlük sokağa çıkma yasağında 29 mahallenin dezenfekte ve temizlik çalışmalarını tamamladı.

Tüm Türkiye’de başarılı bir şekilde icra edilen koronavirüs ile mücadele çalışmaları Dulkadiroğlu İlçesi’nde de özveriyle devam ediyor. Dulkadiroğlu Belediyesi’nin başlattığı temizlik ve dezenfekte çalışmaları mahalle mahalle yapılırken, 4 gün uygulanan sokağa çıkma yasağında 29 mahallenin temizlik ve dezenfekte çalışmalarının tamamlandığı bildirildi.
Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, Aslanbey, Duraklı, Şeyh Şamil, Yeşiltepe, Namık Kemal, İsa Divanlı, Karataş, Mamaraş, Kurtuluş, Karacasu Ferhuş, Karacasu Kırım, Senem Ayşe, Sütçü İmam, Karacasu Karşıyaka, Aksu, Karaziyaret, Genç Osman, Pınarbaşı, Eyüp Sultan, Fevzi Paşa, İstasyon, Sümer, Erkenez, Gazi Paşa, Kayabaşı, Doğukent, Güneşevler, İsmet Paşa ve Bahçelievler mahallelerinde temizlik ve dezenfekte çalışmalarını tamamladığı ifade edildi.
Bu çalışmaların devam edeceği kaydedilirken, koronavirüs ile mücadele çalışmalarının da özveriyle devam edeceği bildirildi.  

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.