Tazeoğlu ve Kılıç Bugün KAFUM’da! « MARAŞ HABERİN MERKEZİ

SON DAKİKA

Pazarcık’ın 300 Milyon TL’lik İçmesuyu Projesi Hızla Yükseliyor.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, EKONOMİ, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, SİYASET, YEREL HABERLER

Emniyet’ten 1 Haftalık Operasyonel faaliyet duyurusu!

3. SAYFA, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, YEREL HABERLER

Büyükşehir, Trafikte Güvenlik İçin Sahada.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, YEREL HABERLER

Yasin Mortaş, Birikim Okullarında Öğrencilerle buluştu.

3. SAYFA, EĞİTİM, GÜNDEM, KÜLTÜR SANAT, YEREL HABERLER

Tazeoğlu ve Kılıç Bugün KAFUM’da!

Bu haber 28 Ekim 2021 - 4:44 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği “7. Uluslararası Kitap ve Kültür Fuarı” kapsamında 28 Ekim Perşembe  usta yazarlar Kahraman Tazeoğlu ve Şeyda Betül Kılıç söyleşi ve imza günü etkinliğiyle kültür sanat dostlarıyla buluşacak.

 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “7. Uluslararası Kitap ve Kültür Fuarı” birbirinden ünlü yazar ve şairleri konuk etmeyi sürdürüyor. 150’ye yakın yayınevinin ve binlerce eserin yer aldığı fuarda, kitapseverler için söyleşi ve imza günleri etkinlikleri de gerçekleştiriliyor. Kültür Spor ve Turizm Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “KAFUM’da devam eden 7. Uluslararası Kitap ve Kültür Fuarı’nda 28 Ekim Perşembe günü  saat 13.00’da Kahraman Tazeoğlu’nu, saat 16.00’da ise Şeyda Betül Kılıç’ı ağırlayacağız. Düzenlenecek söyleşi ve imza günü etkinliğine tüm vatandaşlarımız davetlidir” bilgisi aktarıldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.