Serik Kahramanmaraşlılar Derneğinde Çiğ Köfte Etkinliği. « MARAŞ HABERİN MERKEZİ

SON DAKİKA

KSÜ’den Filistin için Eylem Yapan ABD’li Öğrencilere Destek.

3. SAYFA, DÜNYA, EĞİTİM, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, YEREL HABERLER

Büyükşehir’in “Engelsiz Otopark” Projesine Jüri Özel Ödülü.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, YEREL HABERLER

Başkan Toptaş, 1 Mayıs da Çevre Koruma emekçileriyle buluştu.

3. SAYFA, EKONOMİ, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, SİYASET, YEREL HABERLER

Başkan Görgel, 1 Mayıs’ta Çalışanlara Zammı Açıkladı.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, EKONOMİ, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, SİYASET, YEREL HABERLER

Serik Kahramanmaraşlılar Derneğinde Çiğ Köfte Etkinliği.

Bu haber 04 Aralık 2023 - 6:29 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Serik Kahramanmaraşlılar Derneği kalabalık bir çiğ köfte etkinliğinde bir araya geldi. Serik’te yaşayan Kahramanmaraşlılar uzun bir aradan sonra yapılan çiğköfte gecesine büyük ilgi gösterirken sohbetlerde birlik ve beraberlik vurgusu ön plana çıktı.

Programda 6 Şubat 2023’te Kahramanmaraş’ta meydana gelen deprem ve sonrası değerlendirildi. Kurulduğu günden beri başarılı çalışmalarıyla Serik’te tüm Kahramanmaraşlı hemşerileri bir çatı altında toplamayı başaran Serik Kahramanmaraşlılar Derneği üyeleri Serik halkının asrın felaketi sonrası gösterdiği büyük fedakarlıklarına ve dayanışmalarına örnekler verdi. Yapılan çalışmalar anlatıldı.

Serik Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Serik Kültür Sanat ve Eğitim Derneği ekibinden İsmail Tunç ve İsmail Öğüt hocamızın türküleriyle eşlik ettiği program sunulan çiğköfte ve tatlı ikramı ile devam etti. 

Wtkinliğe katılan herkese teşekkür eden Serik Kahramanmaraşlılar Derneği Başkanı Mehmet Yıldız, her geçen gün birlik ve beraberlik noktasında çok daha güzel işlere imza atıyoruz. Rabbim birliğimizi beraberliğimizi daim eylesin dedi.

Antalya ve Alanya Kahramanmaraşlılar Dernek başkanları ve yönetimlerinin de katıldığı gece 12 Şubat Kahramanmaraş’ın kurtuluşu etkinliklerinin planlanması ile sona erdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.