Sarıyer Kaymakamlığı görevini hemşehrimiz Ömer Kalaylı yürütüyor. « MARAŞ HABERİN MERKEZİ

SON DAKİKA

“Ölü’n Bizi Ayırana Dek” Tiyatroseverleri Eğlendirmeye Geliyor.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, KÜLTÜR SANAT, YEREL HABERLER

Başkan Görgel: “Dulkadiroğlu’nda Yol Yenilemelerimiz Devam Ediyor”

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, SİYASET, YEREL HABERLER

Başkan Görgel: “Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’mız Kutlu Olsun”

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, SİYASET, SPOR, YEREL HABERLER

Gençler 19 Mayıs Festivalinde Bayram Etti.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, EĞİTİM, GÜNDEM, SPOR, YEREL HABERLER

Sarıyer Kaymakamlığı görevini hemşehrimiz Ömer Kalaylı yürütüyor.

Bu haber 01 Mayıs 2024 - 8:28 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Hemşehrilerimiz Ülkemizin dört bir yanında hem devletine hem de milletine hizmet vermeye devam ediyor. Kahramanmaraşlı hemşehrimiz Ömer Kalaylı’da İstanbul’un Sarıyer İlçe Kaymakamlığı görevini yürütüyor.

ÖMER KALAYLI KİMDİR?

        Kaymakamımız Ömer KALAYLI, 1979 yılında Kahramanmaraş’ta doğmuştur. İlk ve orta öğrenimini Kahramanmaraş’ta tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi, Siyasal Bilgiler Fakültesi, Kamu Yönetimi Bölümünden 2001 yılında mezun oldu. Daha sonra İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan kaymakam adaylığı sınavını kazanarak 2003 yılında Gaziantep Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine başladı.

        Adaylık ve staj dönemimde, Yavuzeli ve Araban Kaymakam Vekilliği görevlerinde bulundu. Ankara TÖMER’de Fransızca yabancı dil kursunu tamamladıktan sonra 25.09.2004 tarihinde bir yıl süreyle Franche – Comte Üniversitesine bağlı CLA dil okulunda Fransızca öğrenimini sürdürmek üzere İçişleri Bakanlığınca bir yıllığına Fransa’ya gönderildi. Bu süre içerisinde Paris’te ENA (Ecole Nationale d’Administration) bünyesinde organize edilen «Fransa’da Valilik Kurumu, Adem-i Merkeziyet, Yönetimin Modernleşmesi ve Fransa’da Devlet Reformu» konusunda 15 gün süreli kursa katıldı. İçişleri Bakanlığı tarafından 90. Dönem Kaymakamlık Kursunu üstün başarıyla bitirerek, Gaziantep’in Karkamış ilçesine kura ile atandı ve yaklaşık 1,5 yıl süreyle görev yaptı.
        Daha sonra sırasıyla  Diyarbakır Lice Kaymakamlığı (2007-2009), Sivas Gürün Kaymakamlığı (2009-2013),  Sivas Vali Yardımcılığı (2013-2016), Sakarya Akyazı Kaymakamlığı (2016-2018), Uşak Vali Yardımcılığı ve aynı zamanda Uşak İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği,  en son, Gaziantep-Şehitkamil Kaymakamlığı (2019-2022) görevlerinde bulundu. 
        İçişleri Bakanlığınca 21.12.2014 tarihinde bir ay süreyle Çin Halk Cumhuriyeti’nde İnsan Kaynakları ve Sosyal Güvenlik Bakanlığında düzenlenen Çin’in Yönetim Sistemi hakkında kısa dönem yurt dışı eğitim programına katıldı.
       
        İkinci üniversite eğitimi olarak, Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Adalet Bölümünden 2016 yılında mezun oldu. Yine, Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Sosyoloji Bölümünden 2022 yılında mezun olmuştur. Evli olup iki çocuk babasıdır. İngilizce ve Fransızca bilmektedir.

Hemşehrimize görevinde başarılar diliyoruz.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.