Rektörlerden Başkan Güngör’e Veda Ziyareti. « MARAŞ HABERİN MERKEZİ

SON DAKİKA

Başkan Görgel, 1 Mayıs’ta Çalışanlara Zammı Açıkladı.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, EKONOMİ, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, SİYASET, YEREL HABERLER

Sarıyer Kaymakamlığı görevini hemşehrimiz Ömer Kalaylı yürütüyor.

3. SAYFA, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, YEREL HABERLER

VALİ MÜKERREM ÜNLÜER’İN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI

3. SAYFA, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, YEREL HABERLER

Vatandaşlar Sağanak Yağışa Karşı Uyarıldı!

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, YEREL HABERLER

Rektörlerden Başkan Güngör’e Veda Ziyareti.

Bu haber 30 Mart 2024 - 11:53 'de eklendi ve kez görüntülendi.

KSÜ Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım ve KİÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Bakan, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’e veda ziyaretinde bulundu. Başkan Güngör, “Nazik ziyaretleri için Sayın Rektörlerimize ve hocalarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım, İstiklal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Bakan ve yönetimleri, 31 Mart Yerel Seçimleriyle görev süresi sona erecek olan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’e veda ziyaretinde bulundu. Nazik ziyaretleri için heyete teşekkür eden Başkan Hayrettin Güngör, “Görev yaptığımız süre içerisinde büyük bir uyum içerisinde çalıştığımız Sütçü İmam Üniversitesi Rektörümüz Sayın Alptekin Yasım, İstiklal Üniversitesi Rektörümüz Sayın İsmail Bakan ve kıymetli hocalarımıza nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum” dedi. Prof. Dr. Alptekin Yasım ve Prof. Dr. İsmail Bakan da görev süresi boyunca Kahramanmaraş’a kazandırdıkları için Başkan Hayrettin Güngör’e teşekkür etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.