Pazarcık’ta Bağdınısağır’ın da Ulaşımı Büyükşehirle İyileştirildi. « MARAŞ HABERİN MERKEZİ

SON DAKİKA

Büyükşehir’den 19 Mayıs’ta Gençlere İnternet Hediyesi.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, EĞİTİM, GÜNDEM, SİYASET, TEKNOLOJİ, YEREL HABERLER

Büyükşehir Belediyesinde Üst Düzey Atama.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, SİYASET, YEREL HABERLER

Büyükşehir’in Ahşap Boyama Atölyesi Yoğun İlgi Gördü.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, KÜLTÜR SANAT, YEREL HABERLER

Kahramanmaraş’ta 19 Mayıs Coşkusu Yaşanacak.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, SPOR, YEREL HABERLER

Pazarcık’ta Bağdınısağır’ın da Ulaşımı Büyükşehirle İyileştirildi.

Bu haber 14 Kasım 2023 - 10:47 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Büyükşehir Belediyesi, Pazarcık’ın Bağdınısağır Mahallesi’nde toplam 2 kilometrelik arterin asfaltını baştan uca yeniledi. 5 Milyon TL’lik yatırımla yenilenen arterlerle Bağdınısağır’ın ulaşımı iyileştirildi.

 

Yerleşim yerlerinin ulaşımını iyileştirmek için şehir genelinde başlattığı asfalt atağını kesintisiz sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Pazarcık’ın Bağdınısağır Mahallesi’nde gerçekleştirdiği asfalt yenileme uygulamalarını tamamladı. Deprem öncesinde mahallede Hoca Ahmet Yesevi ve Yaşar Nedimoğlu Caddesini baştan uca yenileyen Büyükşehir Belediyesi, şimdi de; 1001, 1030, 1033, 1043 ve 1062. Sokakları sıcak asfaltla yeniledi. Toplam 3 bin ton asfalt ve 5 Milyon TL’lik yatırımla yenilenen arterlerle Bağdınısağır’ın ulaşımı iyileştirildi. Çalışmaların mahalle için çok önemli olduğunu belirten Bağdınısağır Mahalle Muhtarı Adem Kardeş, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’e teşekkür etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.