Önsen ve Dönüklü’ye Yeni Toplu Taşıma Araçları Hizmete Başladı!. « MARAŞ HABERİN MERKEZİ

SON DAKİKA

KASKİ’den Altyapı Çalışma Alanlarına Hızlı Müdahale.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM

Milli Yol Partisi Onikişubat İlçesi Olağanüstü Kongresi yapıldı.

3. SAYFA, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, ONİKİŞUBAT, SİYASET, YEREL HABERLER

BAŞKAN TOPTAŞ’TAN BATI MAHALLELERİNE ÇIKARMA.

3. SAYFA, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, ONİKİŞUBAT, SİYASET

GÖNÜL PENCEREMİ AÇTIM SEVGİYE

3. SAYFA, GÜNDEM, KÜLTÜR SANAT

Önsen ve Dönüklü’ye Yeni Toplu Taşıma Araçları Hizmete Başladı!.

Bu haber 19 Ekim 2024 - 9:45 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Büyükşehir Belediyesi, Onikişubat’ta Önsen ve Dönüklü mahallelerine yeni toplu taşıma araçlarını hizmete aldı. KahramanKart sistemiyle biniş yapılan araçların güzergâh ve hareket saatlerine Büyükşehir’in internet adresinden erişilebiliyor.

Toplu taşıma standardını artırarak vatandaşlara daha konforlu seyahat imkânı sunmak için faaliyetlerini sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Onikişubat’ta şehrin yeni gelişim bölgelerinden Önsen ve Dönüklü mahallelerine yeni toplu taşıma araçlarını hizmete aldı. Şehir merkezi ile Önsen ve Dönüklü mahalleleri arasında ulaşımı sağlayacak yeni hatlar KahramanKart sistemiyle vatandaşlara hizmet verecek. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, otobüslerinin hareket saatine https://kahramanmaras.bel.tr/toplu-tasima-guzergah-ve-saatleri internet adresinden ulaşılabileceği, toplu taşımaya ilişkin 0531 082 00 22 numaralı WhatsApp hattından bilgi alınabileceği belirtildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.