ÖĞRETMENLERE ÖZEL KONSER DÜZENLENECEK. « MARAŞ HABERİN MERKEZİ

SON DAKİKA

Başkan Görgel: “Bu Yıl 650 Milyon TL’lik Ulaşım Yatırımı Yapıyoruz”

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, SİYASET, YEREL HABERLER

Minik İtfaiyeciler Üniformalarını Giydi.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, EĞİTİM, GÜNDEM, YEREL HABERLER

Büyükşehir, İsmet Karaokur Bulvarı’nda Yaya Trafiğini İyileştiriyor.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, YEREL HABERLER

ÖĞRETMENLERE ÖZEL KONSER DÜZENLENECEK.

Bu haber 22 Kasım 2022 - 12:38 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürlüğü, ilimiz genelinde görev yapan öğretmenlere yönelik özel konser etkinliği düzenliyor.

24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında yapılacak özel konser ile ilgili değerlendirmede bulunan İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, konseri gerçekleştirecek ekibin öğretmenlerden oluştuğunu kaydederek, “Öğretmen olan ekibimiz, yine öğretmen ve eğitimci olan katılımcılara solo ve koro olarak konser verecek.” diye konuştu.

Öğretmenliğin bilgi, kültür, merhamet, sevgi, saygı ve fedakârlık gibi daha birçok değeri barındırması nedeniyle kutsal bir meslek olduğunun altını çizen İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, “Öğretmenlerimiz insanlığın en büyük ve en vazgeçilmez değeridir. Onlara hizmet etmek, bizim için büyük bir mutluluktur. O yüzden çabalarımız sürüyor. Bu kapsamda öğretmenlerimizden oluşan ekibimiz, gönüllü olarak tüm öğretmenlerimize özel bir konser verecektir. Öğretmenlerimize moral olması amacıyla düzenleyeceğimiz bu anlamlı konserimize tüm öğretmenlerimizin katılımını bekliyoruz.” ifadeleri ile sözlerini sonlandırdı.

Diğer yandan 25 Kasım Cuma günü saat 19:00’da başlayacak olan konser, Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.