Muhtarlardan Başkan Güngör’e Teşekkür Ziyareti. « MARAŞ HABERİN MERKEZİ

SON DAKİKA

Deprem Bölgesi Belediye Başkanları Kahramanmaraş’ta Buluştu.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, SİYASET, YEREL HABERLER

Büyükşehir, Tercih Sürecinde de Üniversite Adaylarının Yanında.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, EĞİTİM, GÜNDEM, YEREL HABERLER

Eğitimde Bir ”inci” Okul Lideri Yılmaz’dan Yahya Kemal’e Veda.

3. SAYFA, EĞİTİM, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, YEREL HABERLER

Ağustos Fuarı Heyecanı Tüm Şehri Sardı.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, EKONOMİ, GÜNDEM, YEREL HABERLER

Muhtarlardan Başkan Güngör’e Teşekkür Ziyareti.

Bu haber 02 Eylül 2022 - 4:41 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Onikişubat ilçesinde görev yapan muhtarlarla bir araya gelen Başkan Güngör, “Mahallelerimizin ve şehrimizin katma değerini artırmak için el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör; Onikişubat Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Kılçık ile Onikişubat ilçesi Fatih, Dereboğazı, Hartlap, Kerimli, Çevrepınar, Necip Fazıl, Kertmen, Beşen, Ilıca, Sadıklı ve Şazibey mahalle muhtarlarını makamında ağırladı. Nazik ziyaretleri için Onikişubat Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Kılçık ve muhtarlara teşekkür eden Başkan Hayrettin Güngör, “Onikişubat ilçemizde hemşehrilerimize hizmet veren muhtarlarımızı misafir ettik. Mahallelerimizin ihtiyaçlarını tespit etme ve yatırımlarımızı hayata geçirme noktasında her zaman yüksek bir koordinasyon içerisinde olduğumuz muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Mahallelerimizin ve şehrimizin katma değerini artırmak için el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Onikişubat Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Kılçık ve muhtarlar da mahallelere kazandırdıklarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’e teşekkür etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.