“Modern Zamanlar” Film Okuması Gerçekleştirildi. « MARAŞ HABERİN MERKEZİ

SON DAKİKA

Başkan Görgel: “Engelliler İçin Daha Yaşanabilir Bir Kahramanmaraş İnşa Ediyoruz”

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, SİYASET, YEREL HABERLER

Emniyet Trafik Haftasında Öğrencileri ağırladı.

3. SAYFA, EĞİTİM, GÜNDEM, YEREL HABERLER

KSÜ’den Hanefi Toptaş’a Hayırlı olsun ziyareti.

3. SAYFA, EĞİTİM, GÜNDEM, YEREL HABERLER

Başkan Görgel: “Tarihi Yapılarımızın Restorasyonu Hızlanıyor”

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, EKONOMİ, GÜNDEM, SİYASET, YEREL HABERLER

“Modern Zamanlar” Film Okuması Gerçekleştirildi.

Bu haber 14 Kasım 2020 - 5:50 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Büyükşehir tarafından düzenlenen Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında Charlie Chaplin’in “Modern Zamanlar” film okuması gerçekleştirildi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kasım Kültür Sanat Etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Kültür sanat dostlarını birbirinden farklı programlarla buluşturmaya devam eden organizasyonda, film okumaları etkinliği gerçekleştirildi. Kültürpark Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinlik ilk olarak Charlie Chaplin’in ‘Modern Zamanlar’ film gösterimiyle başladı. Ardından yönetmen Şahin Aslan ile film üzerine söyleşi gerçekleştirildi.

Sistem Eleştirisi

Filmin anlatısı, çekim teknikleri ve mesaj verme biçimleri ile ilgili konuşan Aslan, “Modern Zamanlar insanları otomasyona, tüketim toplumu olmaya, özgür düşüncenin yok oluşuna dair uyarıyor. Aslında yarım asır önce tam manasıyla tecrübe etmediğimiz bir takım şeyleri çarpıcı şekilde o dönemden bizlere haykırıyor” dedi. Kültür Turizm ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada Kasım Kültür Sanat Etkinliklerinin devam ettiği, ayrıntılı bilgiye kahramanmaras.bel.tr üzerinden ulaşılabileceği ifade edildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.