Minikler Gezici Kütüphane’yi Çok Sevdi. « MARAŞ HABERİN MERKEZİ

SON DAKİKA

KSÜ’den Filistin için Eylem Yapan ABD’li Öğrencilere Destek.

3. SAYFA, DÜNYA, EĞİTİM, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, YEREL HABERLER

Büyükşehir’in “Engelsiz Otopark” Projesine Jüri Özel Ödülü.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, YEREL HABERLER

Başkan Toptaş, 1 Mayıs da Çevre Koruma emekçileriyle buluştu.

3. SAYFA, EKONOMİ, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, SİYASET, YEREL HABERLER

Başkan Görgel, 1 Mayıs’ta Çalışanlara Zammı Açıkladı.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, EKONOMİ, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, SİYASET, YEREL HABERLER

Minikler Gezici Kütüphane’yi Çok Sevdi.

Bu haber 02 Ağustos 2023 - 14:17 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Büyükşehir Belediyesi’nin Gezici Çocuk Kütüphanesi, Yedikuyular bölgesinde hayvancılıkla uğraşan ailelerin çocuklarını ziyaret etti. Çeşitli etkinliklerle hem eğlenen hem öğrenen minikler, Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin örnek projesi Gezici Çocuk Kütüphanesi, şehrin çeşitli noktalarında çocuklarla buluşmayı sürdürüyor. Özellikle şehir merkezine uzak yerleşim yerlerinde çocuklarla bir araya gelmeyi sürdüren Gezici Kütüphane, Yedikuyular bölgesinde hayvancılıkla uğraşan ailelerin çocuklarını ziyaret etti. Masal okuma, boyama ve puzzle gibi çeşitli etkinliklerin düzenlendiği programda çocuklara; kitap okumanın kişisel gelişime faydaları, kitaba ulaşma ve tatil dönemini verimli değerlendirme gibi konularda bilgiler aktarıldı. Renkli anlara sahne olan etkinlikte çocuklara çeşitli hediyeler de dağıtıldı. Etkinliğin çok eğlenceli ve verimli geçtiğini belirten minikler, Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Gezici Çocuk Kütüphanesi’nin şehrin çeşitli noktalarında ziyaretlerini sürdüreceği ve minikleri kitaplarla buluşturmaya devam edeceği belirtildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.