‘Kurnaz Tilki’ Minik İzleyicilerini Bekliyor. « MARAŞ HABERİN MERKEZİ

SON DAKİKA

KSÜ’den Filistin için Eylem Yapan ABD’li Öğrencilere Destek.

3. SAYFA, DÜNYA, EĞİTİM, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, YEREL HABERLER

Büyükşehir’in “Engelsiz Otopark” Projesine Jüri Özel Ödülü.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, YEREL HABERLER

Başkan Toptaş, 1 Mayıs da Çevre Koruma emekçileriyle buluştu.

3. SAYFA, EKONOMİ, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, SİYASET, YEREL HABERLER

Başkan Görgel, 1 Mayıs’ta Çalışanlara Zammı Açıkladı.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, EKONOMİ, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, SİYASET, YEREL HABERLER

‘Kurnaz Tilki’ Minik İzleyicilerini Bekliyor.

Bu haber 16 Aralık 2022 - 15:20 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Büyükşehir Belediyesi; ormandaki sevimli hayvanların, kendini akıllı ve kurnaz zanneden tilkiyle mücadelesini konu alan ‘Kurnaz Tilki’ adlı tiyatro gösterisini 18 Aralık Pazar günü çocuklarla buluşturacak.

 

Çocukların hafta sonunu daha eğlenceli ve verimli şekilde değerlendirmelerine katkıda bulunmak için çeşitli etkinlikler düzenleyen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 18 Aralık Pazar günü ‘Kurnaz Tilki’ adlı tiyatro gösterisini miniklerle buluşturacak. Ormandaki sevimli hayvanların, kendini akıllı ve kurnaz zanneden tilkiyle mücadelesini konu alan gösteri, Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde saat 13.00 ve 15.00’da 2 seans şeklinde sahne alacak. Kibirlenmeme ve küçümsememeyi eğlenceli bir dille çocuklara anlatacak gösterinin biletleri, 17 ve 18 Aralık tarihlerinde Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nden ücretsiz olarak temin edilebilecek. Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, gösteriye tüm çocukların davetli olduğu belirtildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.