Kahramanmaraşlı Milli sporcu Sadullah Kılıç ve gazi Mehmet Orçan, milli takıma davet edildi.. « MARAŞ HABERİN MERKEZİ

SON DAKİKA
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

Kahramanmaraşlı Milli sporcu Sadullah Kılıç ve gazi Mehmet Orçan, milli takıma davet edildi..

Bu haber 31 Ekim 2022 - 5:50 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Kahramanmaraşlı Milli sporcu Sadullah Kılıç ve gazi Mehmet Orçan, milli takıma davet edildi.. Türkiye Bedensel Engelliler Federasyonu kapsamında faaliyet gösteren Paravolley branşı Avrupa Şampiyonasına hazırlanıyor.

Aksaray Paralimpik ve olimpiyat hazırlık merkezinde paravolley erkek milli takım  kampında yapıldı. Paravolley Erkek Milli Takımı Baş Antrenörü Ramezan Mohsen Zandi  “Türkiye’de ki Liglerde başarı gösteren, Sporcuları davet ederek, verimli ve başarılı bir kamp geçirdik. Eylül ayı içerisinde de katıldığımız Avrupa Gümüş Ligi’nde ikincilik ile tamamladık. Milli takımımızı bu kamplar ile her geçen gün daha başarılar ile devam edeceğiz.” dedi

Teknik Kurulu Başkanı Bülent Çağlayan ” Milli Takımımız ile birlikte Liglerimiz de bulunan takımlarımız da 2022-2023 Sezonunda da daha  güçlü şekilde  Paravolley branşımızı önemsemekteyiz. ” dedi.

Bizlerde Kahramanmaraşlı Milli sporcularımız Sadullah Kılıç ve Gazi Mehmet Orçan ‘ı şehrimiz ve ülkemizi temsil ettikleri için teşekkür eder başarılar dileriz.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

1 ADET YORUM YAPILDI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Gonca yüzbaşıKasım 1, 2022 / 7:05 pmYanıtla

Sadullah KILIÇ Kahramanmaraş’ı Türkiye’de ve Dünya da Spor dallarında en iyi tanıtan Milli Sporcumuzdur

PUAN DURUMU
Süper Lig
# TAKIMLAR O AV P
PTT 1.Lig
# TAKIMLAR O AV P
LİG FİKSTÜRÜ
Süper Lig
PTT 1.Lig