Kahramanmaraş Sağlığa Adım Atmaya devam ediyor! « MARAŞ HABERİN MERKEZİ

SON DAKİKA

Deprem Bölgesi Belediye Başkanları Kahramanmaraş’ta Buluştu.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, SİYASET, YEREL HABERLER

Büyükşehir, Tercih Sürecinde de Üniversite Adaylarının Yanında.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, EĞİTİM, GÜNDEM, YEREL HABERLER

Eğitimde Bir ”inci” Okul Lideri Yılmaz’dan Yahya Kemal’e Veda.

3. SAYFA, EĞİTİM, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, YEREL HABERLER

Ağustos Fuarı Heyecanı Tüm Şehri Sardı.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, EKONOMİ, GÜNDEM, YEREL HABERLER

Kahramanmaraş Sağlığa Adım Atmaya devam ediyor!

Bu haber 20 Aralık 2019 - 6:29 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Sağlığa Adım Atıyorlar!

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen doğa yürüyüşüne katılan kadınlar, etkinlikten çok memnun kaldıklarını belirterek Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’e teşekkür etti.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi kültür ve sosyal faaliyetler kapsamında kadınlara yönelik yürüyüş etkinliği düzenledi. ‘Yaşamınıza Hareket Katın Sağlığa Adım Atın’ sloganıyla Onikişubat Bisiklet ve Yürüyüş Parkuru’nda gerçekleştirilen yürüyüşe çok sayıda kadın katıldı. 9 kilometrelik parkur boyunca etkinliğe katılan kadınlar, şehrin doğal güzellikleri arasında keyifli bir gün geçirdi. Düzenlenen programdan çok memnun kaldıklarını belirten sporseverler, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’e teşekkür etti.

Obezite ile Mücadele

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nden yürüyüşe ilişkin verilen bilgide: “Obezite ile mücadele kapsamında kadınlarımıza yönelik ‘Yaşamınıza Hareket Katın, Sağlığa Adım Atın’ sloganı ile yürüyüş programı gerçekleştirdik. Bu tür faaliyetlerimize devam edeceğiz.” denilerek bilgi verildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.