Kahramanmaraş İstiklalspor’lu Oyunculardan Örnek Davranış. « MARAŞ HABERİN MERKEZİ

SON DAKİKA
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

Kahramanmaraş İstiklalspor’lu Oyunculardan Örnek Davranış.

Bu haber 19 Kasım 2022 - 6:44 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Kahramanmaraş İstiklal Spor Kulübü oyuncuları ve teknik heyeti, görme kaybı yaşayan 5 yaşındaki İkra’nın tedavi masraflarını karşıladı. Gerçekleştirilen ameliyat sonrası sağlığına tekrardan kavuşan İkra, İstiklalspor oyuncularını ve teknik heyetini antrenmanda ziyaret etti.

 

Bölgesel Amatör Lig 2’nci grupta yoluna kayıpsız devam eden ve şampiyonluk iddiasını sürdüren Kahramanmaraş İstiklal Spor Kulübü oyuncuları ve teknik heyeti örnek bir davranışa imza attı. Futbolcular ve teknik heyet, görme kaybı yaşayan 5 yaşındaki İkra’nın tedavi masraflarını karşıladı. Başarıyla sonuçlanan ameliyatın ardından sağlığına kavuşan minik İkra, ebeveynleriyle birlikte Kahramanmaraş İstiklalspor oyuncularını ve teknik heyetini antrenmanda ziyaret etti. Duygu dolu anların yaşandığı ziyarette İkra ve ailesi, desteklerinden dolayı Kahramanmaraş İstiklalspor oyuncularına ve teknik heyetine teşekkür etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
PUAN DURUMU
Süper Lig
# TAKIMLAR O AV P
PTT 1.Lig
# TAKIMLAR O AV P
LİG FİKSTÜRÜ
Süper Lig
PTT 1.Lig