Jandarma’dan Hırsızlara Operasyon! « MARAŞ HABERİN MERKEZİ

SON DAKİKA

Başkan Görgel: “Bu Yıl 650 Milyon TL’lik Ulaşım Yatırımı Yapıyoruz”

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, SİYASET, YEREL HABERLER

Minik İtfaiyeciler Üniformalarını Giydi.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, EĞİTİM, GÜNDEM, YEREL HABERLER

Büyükşehir, İsmet Karaokur Bulvarı’nda Yaya Trafiğini İyileştiriyor.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, YEREL HABERLER

Jandarma’dan Hırsızlara Operasyon!

Bu haber 15 Ocak 2022 - 8:40 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Jandarma ekipleri Elbistan’da hırsızlara karşı yaptığı operasyonda 2 kişi gözaltına alındı. Çalınan malzemelere de el konuldu.

Konuyla alakalı yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:

“Kahramanmaraş/Elbistan/Karaelbistan Mahallesinde 12.01.2022 tarihinde A.E.(E-43) isimli şahsın ikametinden (1) adet televizyon ile (2) adet ağaç kesme motorunun çalınması olayı ile ilgili olarak yapılan araştırmalar neticesinde; olayın şüphelilerinin H.E.(E-16) ve M.Ç.E.(E-16) isimli şahıslar olduğu ve Elbistan İlçesi Kümbet Mahallesinde (Emniyet Bölgesi) saklandıkları tespit edilmiştir.15.01.2022 günü saat 07.00 de Nöb.C.Savcısından alınan arama kararına istinaden yapılan ev aramasında şüpheliler adreste yakalanmış, evde yapılan aramada A.E.(E-43) isimli şahsın evinden çalınan (1) adet televizyon ile hırsızlık malzemesi olduğu değerlendirilen (1) adet matkap, (1) adet plastik boru kaynak makinası ve (1) adet spiral makinası tespit edilerek el konulmuştur. A.E.(E-43) isimli şahıs ile yapılan görüşmede ele geçirilen diğer hırsızlık malzemelerinin de kendisine ait olduğunu ancak çalındığını farketmediğini beyan etmiştir. Nöb.C.Savcısına bilgi verilerek alınan talimatlar doğrultusunda suça sürüklenen çocuklar hakkında adli tahkikata başlanılmış olup; mevcutlu olarak Elbistan C.Başsavcılığına sevk edileceklerdir”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.