Jandarma Kanunsuzluğa geçit vermiyor. « MARAŞ HABERİN MERKEZİ

SON DAKİKA

Deprem Bölgesi Belediye Başkanları Kahramanmaraş’ta Buluştu.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, SİYASET, YEREL HABERLER

Büyükşehir, Tercih Sürecinde de Üniversite Adaylarının Yanında.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, EĞİTİM, GÜNDEM, YEREL HABERLER

Eğitimde Bir ”inci” Okul Lideri Yılmaz’dan Yahya Kemal’e Veda.

3. SAYFA, EĞİTİM, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, YEREL HABERLER

Ağustos Fuarı Heyecanı Tüm Şehri Sardı.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, EKONOMİ, GÜNDEM, YEREL HABERLER

Jandarma Kanunsuzluğa geçit vermiyor.

Bu haber 13 Nisan 2022 - 8:21 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Kahramanmaraş ve İlçelerinde düzenlediği Operasyonlarla kanunsuzluğa geçit vermiyor.

Kahramanmaraş ve İlçelerinde icra edilen 3 farklı faaliyet ile ilgili Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamada şu bilgiler verildi;

Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, 08.04.2022 günü Amasya ili Merzifon ilçesinde meydana gelen Nitelikli Dolandırıcılık olayı şüphelilerinin araç ile Pazarcık ilçesine gelecekleri bilgisinin JASAT timlerince alınması sonrasında bahse konu araç Narlı J. Krk. K.lığı ve JASAT timleri ile birlikte Bahçelievler Mahallesinde durdurulmuş ve içerisindeki şüpheliler Ö.Ö (E-), İ.Ç (E-) ve M.B. (E-) ile birlikte yakalanmıştır. Pazarcık Cumhuriyet Başsavcılığından alınan arama kararına istinaden araçta yapılan aramada 374 adet çeyrek altın ve 3.200 TL nakit para ele geçirilmiş olup, şüpheliler ve ele geçirilen 374 adet çeyrek altın ve nakit para Merzifon polis ekiplerine teslim edilmiştir.

**

Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, Dulkadiroğlu ilçesi Güneşevler mahallesinde M.Ö. (E-32) isimli şahıs 10.04.2022 günü saat:13.30 sıralarında komutanlığımıza gelerek evinin önünde park halinde bulunan motosikletinin çalındığını beyan etmiştir. Olay ile ilgili olarak 1. ve 2. JASAT timleri ile birlikte yapılan kamera görüntüleri ve GPS kayıtları araştırmasında hırsızlığı gerçekleştiren şahsın M.K. (E-24) isimli şahıs olduğu tespit edilmiş ve şahıs aynı gün saat 20:00 sıralarında çaldığı motosiklet ile birlikte yakalanmıştır. Şüpheli suç eşyasını tarafımıza rızaen teslim etmiştir. Motosiklet müşteki M.Ö isimli şahsa teslim edilmiştir. Nöbetçi Cumhuriyet Savcısından alınan talimatlar doğrultusunda şahıs gözaltına alınmış ve 11.04.2022 günü Cumhuriyet Savcılığında mevcutlu olarak hazır edilecektir.

**

Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğünce alınan duyuma istinaden, Türkoğlu Mrk. J. Krk. K.lığı ile müşterek yapılan çalışmalarda, 11.04.2022 günü saat: 12.00 sıralarında Türkoğlu ilçesi, Ceceli mahallesi yol ayrımında icra edilen faaliyet esnasında M.Ç (E-52)’ın sürücülüğünü yaptığı otomobilde yapılan aramada; (30) Adet Roma dönemine ait olduğu değerlendirilen sikke, (3) adet kandil, (52) adet obje, olmak üzere toplam (85) adet tarihi eser niteliğindeki malzeme ele geçirilmiştir. Olay ile ilgili olarak adli tahkikata başlanılmıştır.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.