İSTANBUL MARAŞFED YÖNETİM KURULU ÜYELERİNDEN BAŞKAN BOZAN’A ZİYARET. « MARAŞ HABERİN MERKEZİ

SON DAKİKA

KSÜ’den Filistin için Eylem Yapan ABD’li Öğrencilere Destek.

3. SAYFA, DÜNYA, EĞİTİM, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, YEREL HABERLER

Büyükşehir’in “Engelsiz Otopark” Projesine Jüri Özel Ödülü.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, YEREL HABERLER

Başkan Toptaş, 1 Mayıs da Çevre Koruma emekçileriyle buluştu.

3. SAYFA, EKONOMİ, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, SİYASET, YEREL HABERLER

Başkan Görgel, 1 Mayıs’ta Çalışanlara Zammı Açıkladı.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, EKONOMİ, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, SİYASET, YEREL HABERLER

İSTANBUL MARAŞFED YÖNETİM KURULU ÜYELERİNDEN BAŞKAN BOZAN’A ZİYARET.

Bu haber 04 Aralık 2023 - 6:35 'de eklendi ve kez görüntülendi.

İstanbul’da faaliyetini sürdüren Kahramanmaraş Dernekler Federasyonu (MARAŞFED) Yönetim Kurulu üyeleri Nurhak Belediye Başkanı İlhami Bozan’a makamında ziyaret ettiler.

Uğur Yinanç Başkanlığında ki MARAŞFED heyeti önce ki gün Nurhak Belediye Başkanı İlhami Bozan’ı makamında ziyaret ederek 06-11 Şubat 2024 tarihinde İstanbul Yeşilköy Havalimanında yapılacak olan Deprem Şehitlerini Anma ve Kahramanmaraş Tanıtım Günleri Etkinliklerine ilişkin fikir alış verişi yaparak davette bulundular.

Burada konuşan Kahramanmaraş Dernekler Federasyonu (MARAŞFED) Başkanı Uğur Yinanç, Tüm Derneklerimizin yer alacağı ve Deprem Şehitlerinin anılacağı, aynı zamanda Depremzede Kahramanmaraşlı Esnaf ve Sanatkarların satış yapacağı Kahramanmaraş Tanıtım Günleri bu sene 06-11 Şubat 2024 tarihleri arasında İstanbul Yeşilköy Havalimanında yapılacak. Bu vesile ile bizler de MARAŞFED heyeti olarak etkinlik öncesi Nurhak Belediye Başkanı İlhami Bozan’ı  ziyaret edip, fikir alış verişinde bulunuyoruz. Hem de kendilerini etkinliğimize davet ediyoruz dedi.

MARAŞFED heyetinin ziyaretinden duydukları memnuniyeti ifade eden Nurhak Belediye Başkanı İlhami Bozan, elimizden geldiğince bu organizasyona katkı sunacağız dedi.

Ziyarete MARAŞFED Başkanı Uğur Yinanç, Yönetim Kurulu üyeleri Cuma Köse,İrfan Yavşan,Mehmet Işık,Menderes Yücel katıldı.

Ziyaret yaklaşık yarım saat sürdü. 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.