Haydi Çocuklar 23 Nisan Şenliğine! « MARAŞ HABERİN MERKEZİ

SON DAKİKA

Başkan Toptaş; “Onikişubat’ımız için özveriyle çalışacağız”

3. SAYFA, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, SİYASET, YEREL HABERLER

“Kömür Adam” Minik İzleyicilerini Bekliyor.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, KÜLTÜR SANAT, YEREL HABERLER

Onikişubat Belediye Meclisi’nden ‘Yerinde Dönüşüm’ ile ilgili önemli imar planı kararı.

3. SAYFA, EKONOMİ, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, SİYASET, YEREL HABERLER

KSÜ’de ‘5 Mayıs Dünya Ebeler Günü’ Kutlandı.

3. SAYFA, EĞİTİM, GÜNDEM, SAĞLIK, YEREL HABERLER

Haydi Çocuklar 23 Nisan Şenliğine!

Bu haber 21 Nisan 2024 - 5:16 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda miniklere yönelik şenlik düzenleyecek. NFK Kültür Merkezi önünde düzenlenecek etkinliklere tüm çocuklar davet edildi.

 

Sosyal belediyecilik çerçevesinde daima vatandaşların yanında olan, farklı yaş gruplarına yönelik sosyal ve kültürel faaliyetlerini artırarak sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda da miniklere yönelik şenlik düzenleyecek. 23 Nisan Salı günü Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi önünde kurulacak şenlikte birbirinden eğlenceli gösteri ve etkinlikler çocuklarla buluşacak. Ayrıca Çocuk Bayramı’nda birbirinden güzel hediyeler de miniklerin olacak. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, 23 Nisan Salı günü 10.00 – 17.00 saatleri arasında düzenlenecek şenliğe tüm çocukların davetli olduğu belirtildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.