Gelecek Partisinden CHP İl Başkanlığına ziyaret. « MARAŞ HABERİN MERKEZİ

SON DAKİKA

Başkan Toptaş; “Onikişubat’ımız için özveriyle çalışacağız”

3. SAYFA, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, SİYASET, YEREL HABERLER

“Kömür Adam” Minik İzleyicilerini Bekliyor.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, KÜLTÜR SANAT, YEREL HABERLER

Onikişubat Belediye Meclisi’nden ‘Yerinde Dönüşüm’ ile ilgili önemli imar planı kararı.

3. SAYFA, EKONOMİ, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, SİYASET, YEREL HABERLER

KSÜ’de ‘5 Mayıs Dünya Ebeler Günü’ Kutlandı.

3. SAYFA, EĞİTİM, GÜNDEM, SAĞLIK, YEREL HABERLER

Gelecek Partisinden CHP İl Başkanlığına ziyaret.

Bu haber 30 Mayıs 2022 - 5:19 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Gelecek Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Muharrem Çevik, Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş il Başkanı Esat Şengül’ü ziyaret Etti.

Önce ki gün yapılan ziyarette sıcak bir karşılanma yaşandı.

Genel seçimlere bir yıl kaldı diyen Gelecek Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Muharrem Çevik,  Bu durumdan dolayı çok çalışmamız gerekiyor. Çalışıp başarılı olacağız. Kahramanmaraş ve ilçelerinde 6 parti olarak işbirliği yapacağız dedi.

Bu partilerden Cumhuriyet Halk Partisi ile   işbirliği yaparak Kahramanmaraş genelinde en iyi ve en güzel sonucu alacağız diyen Çevik, siyasetin her geçen gün ısındığını ortalığın yangın yeri gibi olduğunu halkımız ve vatandaşlar yaşanan ekonomi sıkıntısını hissetmeye başladığını yaptığımız saha çalışmalarında görüyoruz. Esnaf kan ağlıyor bugün Elektrik faturalarında ki artışlar özellikle Market Kasap ve dondurma sektöründeki esnaf kardeşlerimizin çalışan buzdolaplarından kaynaklı maliyetleri iki katını üç katına çıkmıştır. Biz çözüm odaklı siyaset yaptığımızı her daim halkımızla iç içe olacağımızı tekraren söylüyorum. İktidarın  ve yöneticilerinin Nas politikasından bir an önce vazgeçmelerini fakir’den alıp zengin’e vermeyi bırakmasını, Nas politikasını da bu vesileyle inanan bir kardeşiniz olarak tasvip etmiyoruz dedi.

CHP il Başkanı Esat Şengül yaptığı konuşmada işbirliğimiz sonuç getirecektir diyerek, iş birliği ile en iyi sonucu alacağınıza inanıyoruz dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.