Fatih Çıtlak’la ‘İnsan ve İrfan Dersleri’ « MARAŞ HABERİN MERKEZİ

SON DAKİKA

Büyükşehir’den 19 Mayıs’ta Gençlere İnternet Hediyesi.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, EĞİTİM, GÜNDEM, SİYASET, TEKNOLOJİ, YEREL HABERLER

Büyükşehir Belediyesinde Üst Düzey Atama.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, SİYASET, YEREL HABERLER

Büyükşehir’in Ahşap Boyama Atölyesi Yoğun İlgi Gördü.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, KÜLTÜR SANAT, YEREL HABERLER

Kahramanmaraş’ta 19 Mayıs Coşkusu Yaşanacak.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, SPOR, YEREL HABERLER

Fatih Çıtlak’la ‘İnsan ve İrfan Dersleri’

Bu haber 24 Mart 2022 - 5:57 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Büyükşehir Belediyesi Mart Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında 24 Mart Perşembe günü İlahiyatçı – Yazar M. Fatih Çıtlak konferansı düzenlenecek. NFK’da gerçekleştirilecek etkinlik saat 18.00’da başlayacak.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Mart Kültür Sanat Etkinlikleri birbirinden renkli programlarla devam ediyor. Etkinlikler kapsamında, alanında uzman konuklar Kahramanmaraşlılarla buluşuyor. Bu kapsamda, 24 Mart Perşembe günü (yarın) İlahiyatçı – Yazar M. Fatih Çıtlak konferansı düzenlenecek. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek ‘İnsan ve İrfan Dersleri’ adlı etkinlik saat 18.00’da başlayacak.

Uzman Konuklar Sanatseverlerle Buluşuyor

Kültür Spor ve Turizm Dairesi Başkanlığı’ndan etkinliklere ilişkin yapılan açıklamada, “Kültür Sanat Etkinliklerimiz birbirinden eğlenceli ve öğretici programlarla devam ediyor. Etkinlikler kapsamında alanında uzman konuklarımız sanatseverlerle buluşuyor. Bu kapsamda, 24 Mart Perşembe günü Yazar Fatih Çıtlak kültür sanat dostlarıyla bir araya gelecek. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde düzenlenecek etkinliğimize tüm vatandaşlarımız davetlidir” ifadelerine yer verildi.  

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.