DULKADİROĞLU’NDA KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARI GECEDE SÜRDÜ « MARAŞ HABERİN MERKEZİ

SON DAKİKA

Başkan Görgel, 1 Mayıs’ta Çalışanlara Zammı Açıkladı.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, EKONOMİ, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, SİYASET, YEREL HABERLER

Sarıyer Kaymakamlığı görevini hemşehrimiz Ömer Kalaylı yürütüyor.

3. SAYFA, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, YEREL HABERLER

VALİ MÜKERREM ÜNLÜER’İN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI

3. SAYFA, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, YEREL HABERLER

Vatandaşlar Sağanak Yağışa Karşı Uyarıldı!

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, YEREL HABERLER

DULKADİROĞLU’NDA KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARI GECEDE SÜRDÜ

Bu haber 02 Şubat 2021 - 7:11 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Dulkadiroğlu Belediyesi karla mücadele ekipleri gece geç saatlere kadar karla mücadele çalışmalarını sürdürdü. İlçe genelinde kapanan yolları açan ekipler, karla mücadele çalışmalarını kesintisiz devam ettirdi.

Bölgemizde etkili olan kar yağışı sonrasında karla mücadele çalışmalarını yoğun bir mesai içerisinde sürdüren Dulkadiroğlu Belediyesi karla mücadele ekipleri, gece geç saatlere kadar çalışarak adeta geceyi gündüz etti.
Vatandaşların mağdur olmaması adına yoğun bir çalışma yapan ekipler, Dulkadiroğlu ilçe sınırlarında kapalı yol kalmayana kadar çalışmalarını sürdüreceğini bildirdi.
Konu ile ilgili bilgiler veren Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, şunları aktardı: “Gecenin geç saatlerine kadar ekiplerimiz yoğun bir şekilde karla mücadele çalışmalarını sürdürmektedir. İlçe genelinde devam eden bu çalışmalar tüm yollarımızın açılmasına kadar sürdürülecektir.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.