DULKADİROĞLU İLÇEMİZE 24 DERSLİKLİ FEN LİSESİ İÇİN HAYIRSEVERİMİZ İLE PROTOKOL İMZALANDI. « MARAŞ HABERİN MERKEZİ

SON DAKİKA

Büyükşehir’den Engelliler Haftası’nda ‘Özel’ Bireylere Özel Etkinlik.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, SİYASET, YEREL HABERLER

Büyükşehir’den Anneler Günü’ne Özel Etkinlik.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, EĞİTİM, GÜNDEM, YEREL HABERLER

8 İlçeden 150 Öğrenci Şehir Okumaları’nda Bir Araya Geldi.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, KÜLTÜR SANAT, YEREL HABERLER

DULKADİROĞLU İLÇEMİZE 24 DERSLİKLİ FEN LİSESİ İÇİN HAYIRSEVERİMİZ İLE PROTOKOL İMZALANDI.

Bu haber 07 Kasım 2023 - 15:29 'de eklendi ve kez görüntülendi.

“Eğitime Yüzde Yüz Destek Kampanyası” kapsamında Kahramanmaraş Valiliğimiz koordinasyonunda İl Millî Eğitim Müdürlüğümüz ile hayırseverimiz Nazar Tekstil arasında 24 derslikli Fen Lisesi yapılması için protokol imzalandı.

Dulkadiroğlu ilçemizde yapılacak olan okul için Valilik Makamında düzenlenen törende, Valimiz Mükerrem Ünlüer, hayırseverlerimiz ve İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman tarafından protokol imzalandı.

İmzaların atılmasının ardından Valimiz Ünlüer, “Hayırsever Nazar Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin yapımını üstlendiği 24 derslikli Fen Lisesi binasının yapımı ile ilgili protokolü imzaladık. Hayırseverimize eğitime vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür ediyorum. Okulumuzun ilimiz ve öğrencilerimiz adına hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Nazar Tekstil’in kurucusu merhum Mehmet Balduk’un isminin verileceği okulun yapımı için onay veren Vali Ünlüer’e, bu imkânı kendilerine sağladığı için teşekkür eden Nazar Tekstil Yönetimi ise yapılacak olan okulun öğrencilerimize ve ilçemize hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.