Dernek Başkanı Tecirli, birlik beraberliğe olduğu kadar, kültürümüze de katkı sunuyor. « MARAŞ HABERİN MERKEZİ

SON DAKİKA

Büyükşehir’den Engelliler Haftası’nda ‘Özel’ Bireylere Özel Etkinlik.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, SİYASET, YEREL HABERLER

Büyükşehir’den Anneler Günü’ne Özel Etkinlik.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, EĞİTİM, GÜNDEM, YEREL HABERLER

Dernek Başkanı Tecirli, birlik beraberliğe olduğu kadar, kültürümüze de katkı sunuyor.

Bu haber 11 Kasım 2023 - 8:43 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Aslen Afşin’e bağlı Karagöz mahallesinden olup İstanbul’da ikamet eden ve Arnavutköy Kahramanmaraşlılar Derneği Başkanlığı görevini yürüten Recep Tecirli, hemşehrilerimizin bir ve beraber olmalarına yönelik çalışmalarının yanı sıra sazıyla sözüyle kültürümüze de katkı sunuyor.

İstanbul Arnavutköy Kahramanmaraşlılar Derneği Başkanı Recep Tecirli, Afşin Merkez Yayın Grubu Genel Yayın Yönetmeni Halil Demir’i Arnavutköy’de bulunan 3 katlı evinin şark köşeli ve ozanlarımıza özel hazırlanan bölümünde misafir ederek, başta Aşık Mahzuni Şerif olmak üzere kültürümüzün mimarlarının eserlerinin burada seslendirildiğini belirtti.

Aşık Mahzuni Şeriften bir türkü de seslendiren Recep Tecirli, aynı zamanda İstanbul merkezli Kahramanmaraşlı Şair,Yazar,kalem ehli ve edebiyata gönül veren isimlerin bir araya gelerek oluşturduğu Maraş Kültür Sanat (MAKSAT)’ın da üyesi.

Sizleri Recep Tecirli’nin Aşık Mahzuni Şeriften seslendirdiği 2 eseri ile başbaşa bırakıyoruz.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.