Çocuklar “Kömür Adam” Gösterisini Çok Sevdi. « MARAŞ HABERİN MERKEZİ

SON DAKİKA

Çözüm Bakanlığı Gösterisi, NFK’da Minik İzleyicilerini Bekliyor.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, KÜLTÜR SANAT, YEREL HABERLER

Kahramanmaraş Sosyal Girişimcilik Merkezi’nin İmzaları Atıldı.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, EKONOMİ, GÜNDEM, SİYASET, YEREL HABERLER

Büyükşehir’in Dekoratif Ahşap Boyama Atölyesi Piazza’da Vatandaşlarla Buluşacak.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, EKONOMİ, GÜNDEM, KÜLTÜR SANAT, YEREL HABERLER

Bedensel Engelli Milli Yüzücü Yurtkölesi, Başarı Hikâyesiyle Öğrencilere İlham Oldu.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, SPOR, YEREL HABERLER

Çocuklar “Kömür Adam” Gösterisini Çok Sevdi.

Bu haber 04 Mayıs 2024 - 15:14 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Büyükşehir Belediyesi ve Hollanda Büyükelçiliği iş birliğiyle NFK Kültür Merkezi’nde “Kömür Adam” adlı çocuk tiyatrosu düzenlendi. Çocukların büyük bir ilgi ve keyifle takip ettiği gösteri, ebeveynlerin de beğenisini kazandı.

Başkan Fırat Görgel öncülüğünde şiir ve edebiyatın başkentinde farklı yaş gruplarına yönelik kültür sanat etkinliklerini kesintisiz sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, çocukları da unutmuyor. Özellikle çocukların hafta sonu tatilini daha eğlenceli ve verimli şekilde değerlendirmeleri noktasında faaliyetlerini sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde “Kömür Adam” adlı tiyatro gösterisi düzenledi. Hollanda Büyükelçiliği iş birliğiyle düzenlenen tiyatro gösterisine çocuklar yoğun ilgi gösterdi. Çömlek ustası bir baba ve oğulun hayatını ve yaşadığı maceraları konu alan gösteri, bir yandan çocukları eğlendirirken bir yandan da eğitici mesajlar vermeyi ihmal etmedi. Siyah ışık tekniğiyle sahnelenen gösteri ebeveynlerin de beğenisini kazandı. Çocukların hafta sonu tatilini daha eğlenceli bir şekilde değerlendirmesi ve sosyalleşmesi noktasında Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği etkinliklerin çok faydalı olduğunu belirten aileler, etkinliklerin devamını dileyerek Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel’e teşekkür etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.