Büyükşehir’den Sema Gösterisi « MARAŞ HABERİN MERKEZİ

SON DAKİKA

Bedensel Engelli Milli Yüzücü Yurtkölesi, Başarı Hikâyesiyle Öğrencilere İlham Oldu.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, SPOR, YEREL HABERLER

Başkan Görgel, Bakan Yerlikaya ile Bir Araya Geldi.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, SİYASET, YEREL HABERLER

Bakan Uraloğlu ile Ulaştırma ve Altyapı Projeleri İstişare Edildi.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, SİYASET, YEREL HABERLER

Başkan Toptaş, Onikişubat’ın inşa ve ihyasında yeni bir dönemi başlattı

3. SAYFA, EKONOMİ, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, SİYASET, YEREL HABERLER

Büyükşehir’den Sema Gösterisi

Bu haber 14 Ağustos 2023 - 13:33 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Konya Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle 15 Ağustos Salı günü NFK Kültür Merkezi’nde Türk Tasavvuf Musikisi ve Mevlevi Sema gösterisi düzenlenecek. Ücretsiz olarak gerçekleştirilecek etkinliğe tüm vatandaşlar davet edildi.

 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, bir yandan şehrin tekrar ayağa kaldırılması noktasında saha çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdürürken bir yandan da farklı yaş gruplarına yönelik kültür sanat etkinlikleri düzenlemeye devam ediyor. Konya Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle ‘Mevlana Yılı 750. Vuslat Yıl Dönümü’ kapsamında 15 Ağustos Salı günü Türk Tasavvuf Musikisi ve Mevlevi Sema gösterisi düzenlenecek. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek program, saat 20.00’da başlayacak. Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, ücretsiz olarak gerçekleştirilecek etkinliğe tüm vatandaşların davetli olduğu belirtildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.