Büyükşehir’den Kentte Bayram Mesaisi. « MARAŞ HABERİN MERKEZİ

SON DAKİKA

Başkan Görgel, 1 Mayıs’ta Çalışanlara Zammı Açıkladı.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, EKONOMİ, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, SİYASET, YEREL HABERLER

Sarıyer Kaymakamlığı görevini hemşehrimiz Ömer Kalaylı yürütüyor.

3. SAYFA, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, YEREL HABERLER

VALİ MÜKERREM ÜNLÜER’İN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI

3. SAYFA, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, YEREL HABERLER

Vatandaşlar Sağanak Yağışa Karşı Uyarıldı!

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, YEREL HABERLER

Büyükşehir’den Kentte Bayram Mesaisi.

Bu haber 08 Nisan 2024 - 9:41 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Büyükşehir Belediyesi; cadde, meydan, bulvar, geçici konaklama merkezleri ve mezarlıklar başta olmak üzere ortak kullanım alanlarında sürdürdüğü temizlik çalışmalarıyla şehri Ramazan Bayramı’na hazırlıyor.

 

Kent estetiğini sağlamak için faaliyetlerine kesintisiz devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesi şehir genelinde temizlik uygulamalarını da hummalı bir şekilde sürdürüyor. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı koordinesindeki onlarca araç ve yüzlerce personel kentte bayram temizliği için seferber oldu. Cadde, meydan, bulvar, geçici konaklama merkezleri ve mezarlıklar başta olmak üzere ortak kullanım alanları çevreye rastgele atılan evsel ve ambalaj atıklarından temizlenerek çevre kirliliğinin önüne geçiliyor. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, vatandaşların daha hijyenik ortamda bayramlarını eda edebilmeleri için ekiplerin bayram boyunca sahada olacağı ve çevre kirliliğinin önüne geçmek için çalışmaların kesintisiz devam edeceği belirtildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.