Büyükşehir’den Alternatif Güzergâh Uyarısı! « MARAŞ HABERİN MERKEZİ

SON DAKİKA

Büyükşehir’den 19 Mayıs’ta Gençlere İnternet Hediyesi.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, EĞİTİM, GÜNDEM, SİYASET, TEKNOLOJİ, YEREL HABERLER

Büyükşehir Belediyesinde Üst Düzey Atama.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, SİYASET, YEREL HABERLER

Büyükşehir’in Ahşap Boyama Atölyesi Yoğun İlgi Gördü.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, KÜLTÜR SANAT, YEREL HABERLER

Kahramanmaraş’ta 19 Mayıs Coşkusu Yaşanacak.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, SPOR, YEREL HABERLER

Büyükşehir’den Alternatif Güzergâh Uyarısı!

Bu haber 13 Kasım 2023 - 14:46 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Büyükşehir Belediyesi, Kahramanmaraş – Çağlayancerit yolunda gerçekleştirilecek altyapı imalatları dolayısıyla Ayvalı İçmesuyu Arıtma Tesisi önündeki arterin tek yönlü olarak 27 Kasım Pazartesi gününe kadar trafiğe kapalı olacağını duyurdu.

 

Yeni Kahramanmaraş’ın imarı ve inşası noktasında tüm alanlarda faaliyetlerini sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, KASKİ Genel Müdürlüğünce Dulkadiroğlu ilçesi Ayaklıcaoluk Mahallesi Kahramanmaraş – Çağlayancerit yolunda gerçekleştirilecek altyapı imalatları dolayısıyla Ayvalı İçmesuyu Arıtma Tesisi önündeki arterin 14 Kasım – 27 Kasım tarihleri arasında tek yönlü olarak trafiğe kapalı olacağını duyurdu. Ulaşım Dairesi Başkanlığından karara ilişkin yapılan açıklamada; bölgede gerçekleştirilecek altyapı çalışmaları esnasında trafikte herhangi bir olumsuzlukla karşılaşılmaması için trafik işaret ve işaretçilerine dikkat edilmesi ve ulaşımda alternatif güzergâhların kullanılmasının önem arz ettiği belirtildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.