Büyükşehir, Yazar – Okur Buluşmalarını Sürdürüyor. « MARAŞ HABERİN MERKEZİ

SON DAKİKA

Pazarcık’ın 300 Milyon TL’lik İçmesuyu Projesi Hızla Yükseliyor.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, EKONOMİ, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, SİYASET, YEREL HABERLER

Emniyet’ten 1 Haftalık Operasyonel faaliyet duyurusu!

3. SAYFA, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, YEREL HABERLER

Büyükşehir, Trafikte Güvenlik İçin Sahada.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, YEREL HABERLER

Yasin Mortaş, Birikim Okullarında Öğrencilerle buluştu.

3. SAYFA, EĞİTİM, GÜNDEM, KÜLTÜR SANAT, YEREL HABERLER

Büyükşehir, Yazar – Okur Buluşmalarını Sürdürüyor.

Bu haber 09 Şubat 2024 - 7:39 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Büyükşehir Belediyesinin Kütüphane Söyleşileri’nin bu haftaki konuğu Yazar Ahmet Baki Yerli oldu. NFK Halk Kütüphanesi’nde düzenlenen söyleşide Yazar Yerli, “Evrenin Dili Matematik” konusunu ele aldı.

 

Şiir ve edebiyatın başkentinde şehrin birbirinden değerli yazar ve şairlerinin okurlarla bir araya geldiği Kütüphane Söyleşileri’nin bu haftaki konuğu Eğitimci – Yazar Ahmet Baki Yerli oldu. Necip Fazıl Kısakürek Halk Kütüphanesi’nde düzenlenen söyleşide Yazar Ahmet Baki Yerli, “Evrenin Dili Matematik” konusunu ele aldı. Katılımcıların büyük bir ilgiyle takip ettiği programda Yerli; sayı sistemlerinin tarihsel gelişimi, matematiğin günlük hayatımızdaki yeri ve önemi, sayı oluşumlarının hikâyesi ve matematiğin bilime etkisi gibi pek çok konuya ışık tuttu. Söyleşinin çok verimli geçtiğini belirten katılımcılar, Büyükşehir Belediyesi ve Eğitimci – Yazar Ahmet Baki Yerli’ye teşekkür etti. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, Kütüphane Söyleşileri kapsamında okur – yazar buluşmalarının devam edeceği belirtildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.