Büyükşehir Büğlek Caddesi’ni Sıcak Asfaltla Yeniliyor. « MARAŞ HABERİN MERKEZİ

SON DAKİKA

Başkan Görgel: “Bu Yıl 650 Milyon TL’lik Ulaşım Yatırımı Yapıyoruz”

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, SİYASET, YEREL HABERLER

Minik İtfaiyeciler Üniformalarını Giydi.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, EĞİTİM, GÜNDEM, YEREL HABERLER

Büyükşehir, İsmet Karaokur Bulvarı’nda Yaya Trafiğini İyileştiriyor.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, YEREL HABERLER

Büyükşehir Büğlek Caddesi’ni Sıcak Asfaltla Yeniliyor.

Bu haber 27 Ocak 2023 - 6:43 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu Yeşiltepe Mahallesi’nde bulunan Büğlek Caddesi’nde tamamladığı genişletme çalışmalarının ardından sıcak asfalt uygulamalarına başladı.

 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehrin ulaşım ağını güçlendirmek için yol yenileme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı koordinesindeki ekiplerin çalışma gerçekleştirdiği adreslerden bir tanesi de Dulkadiroğlu ilçesi Yeşiltepe Mahallesi’nde bulunan Büğlek Caddesi oldu. Arterde gerçekleştirilen genişletme çalışmalarının tamamlanmasının ardından yaklaşık 1 kilometre uzunluğa ve 15 metre genişliğe sahip kısımda sıcak asfalt uygulamalarına başlandı. Yoğun bir şekilde devam eden çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanarak Büğlek Caddesi’nin ulaşım standardının artırılması hedefleniyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.