Büyükşehir 250 Personel ve 210 Araçla Kar Mücadelesi veriyor! « MARAŞ HABERİN MERKEZİ

SON DAKİKA

KİÜ’DEN DEPREMZEDE ÖĞRENCİLERE MORAL VE PSİKOTEKNİK DESTEK ETKİNLİĞİ

3. SAYFA, EĞİTİM, GÜNDEM, SİYASET, YEREL HABERLER

Başkan Güngör, 1. Sınıf Öğrencisi Muhammet’le Buluştu.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, EĞİTİM, GÜNDEM, SİYASET, YEREL HABERLER

Genç Osman Servis Yolu 6 Milyon TL’lik Yatırımla Yenilendi.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, YEREL HABERLER

KSÜ Heyeti Türkistan’da Temaslarını Sürdürüyor.

3. SAYFA, DÜNYA, EĞİTİM, GÜNDEM, YEREL HABERLER

Büyükşehir 250 Personel ve 210 Araçla Kar Mücadelesi veriyor!

Bu haber 01 Şubat 2021 - 6:16 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Büyükşehir Belediyesi, dün gece etkili olan kar yağışında tüm ekipleriyle sahadaydı. 210 araç ve 250 personelle yollar açıldı, gelen ihbarlara müdahale edildi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, gece etkisini hissettiren kar yağışında tüm ekipleriyle sahadaydı. 11 ilçede de etkili bir çalışma gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, gelen ihbarlara da ivedilikle müdahale etti. Tüm arterlerde, 210 araç ve 250 personelle yol açma ve tuzlama çalışmaları gerçekleştirildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.