BİNEVLER CADDESİ ALTYAPI ÇALIŞMALARINDA SONA GELİNDİ. « MARAŞ HABERİN MERKEZİ

SON DAKİKA

Kahramanmaraşlı Yüzücü Demir, Azerbaycan’da Türkiye’yi Temsil Edecek.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, SAĞLIK, YEREL HABERLER

Pazarcık’ın 300 Milyon TL’lik İçmesuyu Projesi Hızla Yükseliyor.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, EKONOMİ, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, SİYASET, YEREL HABERLER

Emniyet’ten 1 Haftalık Operasyonel faaliyet duyurusu!

3. SAYFA, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, YEREL HABERLER

Büyükşehir, Trafikte Güvenlik İçin Sahada.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, YEREL HABERLER

BİNEVLER CADDESİ ALTYAPI ÇALIŞMALARINDA SONA GELİNDİ.

Bu haber 07 Eylül 2022 - 8:48 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen Binevler Caddesi Yenileme Projesi tüm hızıyla devam ediyor. Altyapı çalışmaları KASKİ Genel Müdürlüğü tarafından tamamlanan Alparslan Türkeş Bulvarı’nda yaya ve yürüyüş yolları yapımı sürüyor.

Bölgeye Değer Katıyor

Alt ve üstyapı uygulamalarıyla beraber toplamda 70 Milyon TL’lik yatırımın gerçekleştirildiği proje, bölgenin değerini artırıyor. Onikişubat ilçesinin merkezi arterlerini kapsayan yatırım, şehrin altyapı ihtiyacına uzun vadeli bir çözüm üretirken; kazandırdığı katma değerle caddeyi sosyal bir cazibe merkezine dönüştürüyor.

Konuya ilişkin KASKİ’den yapılan açıklamada şu bilgiler verildi;

Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü olarak Tekerek Mahallesi Prof. Necmettin Erbakan ve Alparslan Türkeş Bulvarı ile bağlantı yollarında yağmursuyu hattı, kanalizasyon hattı ve içmesuyu hattı yapımı çalışmalarına aralıksız devam ediyoruz.

Proje kapsamında toplamda 15.550 metre kanalizasyon ve yağmursuyu hattı ile 11.220 metre içme suyu hattı yapımını tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız.

Daha modern, daha kaliteli ve sağlıklı bir alt yapı için başlattığımız kanalizasyon, yağmursuyu ve içme suyu hattı yapım çalışmalarını 2022 yılı Ekim ayında tamamlayarak değerli halkımızın hizmetine sunmayı planlıyoruz.

Hızla büyüyen ve gelişen kentimizi, geleceğe hazırlamak amacıyla kararlılıkla yolumuza devam ediyoruz. Çalışmalarımızda toplamda 8250 metre kanalizasyon hattı ve yağmursuyu hattı ile 7750 metre içme suyu hattı yapımını tamamladık.

Çalışmalarımızın tamamlanmasıyla birlikte mahalle halkımızı daha modern, daha kaliteli ve sağlıklı alt yapıya kavuşturacağız.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.