Binevler Bölgesinde Yatay Parklanmaya Dikkat! « MARAŞ HABERİN MERKEZİ

SON DAKİKA

Başkan Toptaş; “Onikişubat’ımız için özveriyle çalışacağız”

3. SAYFA, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, SİYASET, YEREL HABERLER

“Kömür Adam” Minik İzleyicilerini Bekliyor.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, KÜLTÜR SANAT, YEREL HABERLER

Onikişubat Belediye Meclisi’nden ‘Yerinde Dönüşüm’ ile ilgili önemli imar planı kararı.

3. SAYFA, EKONOMİ, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, SİYASET, YEREL HABERLER

KSÜ’de ‘5 Mayıs Dünya Ebeler Günü’ Kutlandı.

3. SAYFA, EĞİTİM, GÜNDEM, SAĞLIK, YEREL HABERLER

Binevler Bölgesinde Yatay Parklanmaya Dikkat!

Bu haber 11 Temmuz 2023 - 17:14 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan Binevler Bölgesi Cadde Yenileme Projesi etaplar halinde tamamlanırken, sürücülerden de trafikte aksamalara sebep olunmaması için yatay parklanma kuralına uymaları istendi.

 

Şehir genelinde yatırımlarını hızlandıran Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Binevler Bölgesi Cadde Yenileme Projesi’nde de önemli bir aşama kat etti. Deprem öncesi alt ve üstyapısı kısmen tamamlanan projede yaşanan felaketin ardından çalışmalar yeniden başlatılırken, Alparslan Türkeş Bulvarı ise asfaltlanarak ulaşıma açıldı. Parklanma alanı ile 4 şerit olarak vatandaşlara hizmet veren caddede ise trafikte aksamalara sebep olunmaması için yatay parklanma kuralına uyulması istendi. Bu yönde sürücülerin dikkatini çekmek için alanda yatay parklanma levhalarını da konumlandıran Büyükşehir Belediyesi, Alparslan Türkeş Bulvarı’nın yanı sıra güzergâh boyunca yatay parklanmanın uygulanacağını belirtti.

default

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.