Başkan Özbilir’den Dinçel ve Tecirli’ye Teşekkür plaketi. « MARAŞ HABERİN MERKEZİ

SON DAKİKA

Deprem Bölgesi Belediye Başkanları Kahramanmaraş’ta Buluştu.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, SİYASET, YEREL HABERLER

Büyükşehir, Tercih Sürecinde de Üniversite Adaylarının Yanında.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, EĞİTİM, GÜNDEM, YEREL HABERLER

Eğitimde Bir ”inci” Okul Lideri Yılmaz’dan Yahya Kemal’e Veda.

3. SAYFA, EĞİTİM, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, YEREL HABERLER

Ağustos Fuarı Heyecanı Tüm Şehri Sardı.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, EKONOMİ, GÜNDEM, YEREL HABERLER

Başkan Özbilir’den Dinçel ve Tecirli’ye Teşekkür plaketi.

Bu haber 29 Ağustos 2022 - 6:51 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Ege Bölgesi Kahramanmaraş İş Adamları Derneği Başkanı Murat Özbilir,Kahramanmaraş’ta gerçekleştirilen Yardım faaliyetlerine ilişkin Türk Kızılayı İzmir Gaziemir Şube Başkanı ve İstanbul Arnavutköy Kahramanmaraşlılar Derneği Başkanına teşekkür ederek plaket takdim etti.

Önce ki gün Türk Kızılayı İzmir Gaziemir Şube Başkanı Davut Dinçel ve İstanbul Arnavutköy Kahramanmaraşlılar Derneği Başkanı Recep Tecirli ile bir araya gelen Ege Bölgesi Kahramanmaraş İş Adamları Derneği Başkanı Murat Özbilir, geçtiğimiz günlerde Kahramanmaraş’ta gerçekleştirilen Gıda ve Giyim ile Nakdi yardımların yerine ulaştırılmasında öncülük eden iki isme plaket takdim etti.

MARAŞ HABERİN MERKEZİ’ne konuşan Ege Bölgesi Kahramanmaraş İş Adamları Derneği Başkanı Murat Özbilir, Bizler toplumun kanayan yarasına bu zor şartlarda ekonomik sıkıntı çeken dar boğazda olan yaşamın en zor koşullarında ekonomik savaş veren dar gelirli ve muhtaç ailelere bir nebze de olsa katkı sağlamak ve onlara destek vermek için Kahramanmaraşlı iş adamları olarak elimizi taşın altına koyduk. Çok sayıda Gıda ve Giyim eşyasının yanı sıra nakdi yardım topladık. Kahramanmaraş’a gönderdik. Bu tür faaliyetler aratarak devam edecektir. Bu süreçte bizlerin her zaman yanında olan Türk Kızılayı İzmir Gaziemir Şube Başkanı Davut Dinçel ve İstanbul Arnavutköy Kahramanmaraşlılar Derneği Başkanı Recep Tecirli’ye teşekkür ederiz dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.