Başkan Güngör, Yeni Nesil Aktif Gazeteciler Derneği’nin Açılışına Katıldı. « MARAŞ HABERİN MERKEZİ

SON DAKİKA

Büyükşehir’den 19 Mayıs’ta Gençlere İnternet Hediyesi.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, EĞİTİM, GÜNDEM, SİYASET, TEKNOLOJİ, YEREL HABERLER

Büyükşehir Belediyesinde Üst Düzey Atama.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, SİYASET, YEREL HABERLER

Büyükşehir’in Ahşap Boyama Atölyesi Yoğun İlgi Gördü.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, KÜLTÜR SANAT, YEREL HABERLER

Kahramanmaraş’ta 19 Mayıs Coşkusu Yaşanacak.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, SPOR, YEREL HABERLER

Başkan Güngör, Yeni Nesil Aktif Gazeteciler Derneği’nin Açılışına Katıldı.

Bu haber 07 Ocak 2023 - 16:12 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Yeni Nesil Aktif Gazeteciler Derneği’nin açılışına katılan Başkan Güngör, “Derneğimizin şehrimize ve basın camiamıza hayırlı olmasını diliyor, Kurucu Başkan Zeki Demir ve yönetimini tebrik ediyorum” dedi.

 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Yeni Nesil Aktif Gazeteciler Derneği’nin açılış programına katıldı. Programda; AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel, Yeni Nesil Aktif Gazeteciler Derneği Kurucu Başkanı Zeki Demir ve dernek üyesi gazeteciler de yer aldı. Dernek üyelerine çalışmalarında kolaylıklar dileyen Başkan Hayrettin Güngör, “İl Başkanımız Fırat Görgel ile birlikte Yeni Nesil Aktif Gazeteciler Derneği’nin açılışına katıldık. Demokrasinin ve toplumsal hayatın olmazsa olmazlarından basın camiamızın kıymetli emektarları, gazeteci kardeşlerimizle bir araya geldik. Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz Yeni Nesil Aktif Gazeteciler Derneği’mizin şehrimize ve basın camiamıza hayırlı olmasını diliyor, Kurucu Başkan Zeki Demir ve yönetimini tebrik ediyorum” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.