Başkan Güngör; “Tarımsal Üretimimizi Artıracağız” « MARAŞ HABERİN MERKEZİ

SON DAKİKA

KSÜ’den Filistin için Eylem Yapan ABD’li Öğrencilere Destek.

3. SAYFA, DÜNYA, EĞİTİM, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, YEREL HABERLER

Büyükşehir’in “Engelsiz Otopark” Projesine Jüri Özel Ödülü.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, YEREL HABERLER

Başkan Toptaş, 1 Mayıs da Çevre Koruma emekçileriyle buluştu.

3. SAYFA, EKONOMİ, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, SİYASET, YEREL HABERLER

Başkan Görgel, 1 Mayıs’ta Çalışanlara Zammı Açıkladı.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, EKONOMİ, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, SİYASET, YEREL HABERLER

Başkan Güngör; “Tarımsal Üretimimizi Artıracağız”

Bu haber 02 Mayıs 2023 - 19:53 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Kadıoğluçiftliği’ni ziyaret ederek çiftçi ve tarım işçileriyle bir araya gelen Başkan Güngör, “İnşallah Sayın Tarım ve Orman Bakanımızın öncülüğünde üreticilerimiz ve tarım işçilerimizle el birliğiyle şehrimizin tarımsal üretimini ve katma değerini artırmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci ile şehrin en önemli tarımsal üretim merkezlerinden Türkoğlu ilçesi Kadıoğluçiftliği Mahallesi’ni ziyaret ederek çiftçi ve tarım işçileriyle bir araya geldi. Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel ve teşkilat mensuplarının da yer aldığı ziyarette, salatalık hasadı yapan işçilerle buluşan Bakan Kirişci ve Başkan Güngör, çalışanlarla sohbet etti ve taleplerini dinledi. Kadıoğluçiftliği’nde çiftçilerin katılımıyla düzenlenen istişare ve değerlendirme toplantısında Bakan Kirişci, şehirde tarım alanında hayata geçirilen ve planlanan projelere ilişkin katılımcılara bilgiler aktardı.

 

Şehrimizin Katma Değerini Artırıyoruz

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Vahit Kirişci, Türkoğlu Belediye Başkanımız, il başkanımız ve teşkilatımızla birlikte Kadıoğluçiftliği’nde topraklarımızı ilmek ilmek işleyen tarım işçilerimizle bir araya geldik, sohbet ettik, taleplerini ve sorunlarını dinledik. Rabbim işlerinde kolaylık nasip eylesin, hasatları bereketli olsun. İnşallah Sayın Tarım ve Orman Bakanımızın öncülüğünde üreticilerimiz ve tarım işçilerimizle el birliğiyle şehrimizin tarımsal üretimini ve katma değerini artırmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

PİYASALARDA SON DURUM

  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -

EN ÇOK KAZANANLAR

    EN ÇOK KAYBEDENLER

      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER

        BUGÜN 1000TL NE OLDU?

        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN