Başkan Güngör; “Depremde Kaybettiğimiz Canlarımıza Allah’tan Rahmet Diliyoruz” « MARAŞ HABERİN MERKEZİ

SON DAKİKA

Başkan Görgel, 1 Mayıs’ta Çalışanlara Zammı Açıkladı.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, EKONOMİ, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, SİYASET, YEREL HABERLER

Sarıyer Kaymakamlığı görevini hemşehrimiz Ömer Kalaylı yürütüyor.

3. SAYFA, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, YEREL HABERLER

VALİ MÜKERREM ÜNLÜER’İN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI

3. SAYFA, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, YEREL HABERLER

Vatandaşlar Sağanak Yağışa Karşı Uyarıldı!

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, YEREL HABERLER

Başkan Güngör; “Depremde Kaybettiğimiz Canlarımıza Allah’tan Rahmet Diliyoruz”

Bu haber 06 Şubat 2024 - 10:14 'de eklendi ve kez görüntülendi.

6 Şubat depremlerinin 1. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımlayan Başkan Hayrettin Güngör, “Asrın felaketinin üzerinden 1 yıl geçti. Acımız ilk günkü gibi taze. Bu vesileyle asrın felaketinde kaybettiğimiz canlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyoruz” dedi.

 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, 6 Şubat depremlerinin 1. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Hayrettin Güngör mesajında, “6 Şubat 2023 tarihinde şehrimiz merkezli meydana gelen ve 11 ilimizi etkileyen depremlerin üzerinden 1 yıl geçti. Acımız ilk günkü gibi taze. Kaybettiğimiz canlarımızın acıları hala yüreğimizde. Bu süreçte devlet millet el ele bir olduk, birlik olduk. Hep birlikte yaralarımızı sarmaya, acılarımızı hafifletmeye çalıştık. Bir yandan yaralarımızı sararken bir yandan da yine el birliğiyle yeni Kahramanmaraş’ın imarı ve inşası noktasında gayretimizi sürdürdük. Hamdolsun yeni Kahramanmaraş vizyonu doğrultusunda çok ciddi ilerleme kat ettik. Alt ve üstyapısı, kalıcı konut ve işyerleri, sosyal donatıları, yeşil alanları, mimarisi, eğitim ve sağlık tesisleriyle afetlere dayanıklı yeni Kahramanmaraş’ın inşası büyük bir hızla sürüyor. İnşallah şehrimizi tarihimize uygun, çok daha güzel bir şekilde inşa edeceğiz. Bu vesileyle asrın felaketinde kaybettiğimiz canlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyoruz” cümlelerini kaydetti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.