AZERBAYCAN İŞ DÜNYASI HEYETİNDEN KAHRAMANMARAŞ ÇIKARMASI. « MARAŞ HABERİN MERKEZİ

SON DAKİKA

Vatandaşlar Sağanak Yağışa Karşı Uyarıldı!

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, YEREL HABERLER

Başkan Görgel, Büyükşehir Personeli Taş’ın Cenaze Törenine Katıldı.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, SİYASET, YEREL HABERLER

Başkan Görgel: “Rutin İşlerimizi Aksatmadan Sürdüreceğiz”

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, SİYASET, YEREL HABERLER

Başkan Toptaş’tan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajı.

3. SAYFA, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, SİYASET, YEREL HABERLER

AZERBAYCAN İŞ DÜNYASI HEYETİNDEN KAHRAMANMARAŞ ÇIKARMASI.

Bu haber 05 Nisan 2024 - 21:27 'de eklendi ve kez görüntülendi.

MÜSİAD Azerbaycan Heyeti ve Azerbaycan Türkiye İş Adamları Birliği (ATİB) tarafından Kahramanmaraş’a bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Bu sabah Havayolu ile Kahramanmaraş’a gelen heyet Kahramanmaraş Valiliği,MÜSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanlığı, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası ve Kahramanmaraş Ticaret Borsasında Türkiye-Azerbaycan iş dünyası ilişkilerine yönelik görüşmeler gerçekleştirdi.

Bugün gerçekleşen ziyarete, MÜSİAD Azerbaycan Başkanı Reşat Cabirli, Azerbaycan Türkiyə İş Adamları Birliyi (ATİB) Başkanı Mürsel Rüstemov, Kahramanmaraş Dernekler Federasyonu (MARAŞFED) Başkanı Uğur Yinanç, MÜSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Şerafettin Özcan,ATİB üyesi Tahsin Gündem, ATİB üyesi Rafik Garayev ve Sait Yinanç katıldı.

Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer’i makamında ziyaret eden Heyet burada Azerbaycan Türkiye İş Adamları Birliği (ATİB) ve MÜSİAD Azerbaycan Başkanlığının Deprem öncesi,Deprem zamanı ve Deprem sonrasında yapılan çalışmalara ilişkin bilgi verdi. Heyet, Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer’i Cumartesi günü Türkoğlu İlçesinde bulunan Türkiye-Azerbaycan Gardaş Kömeği Geçici Barınma Merkezinde verilecek olan İftar programına davette bulundu.

İki Devlet Bir Millet olarak her daim yanımızda gördüğümüz kardeş Azerbaycan halkına ve Azerbaycan’da başarılı işlere imza atan Azerbaycan Türkiye İş Adamları Birliği (ATİB) ve MÜSİAD Azerbaycan Başkanlığına nazik daveti için teşekkür ediyorum diyen Vali Mükerrem Ünlüer, Her iki kuruluşunda Deprem de şehrimizde fedakarane çalışmalarından haberdarız. Tüm üyelerine şükranlarımızı sunuyoruz dedi.

Heyet daha sonra MÜSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanlığına yeni seçilen Şerafettin Özcan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Burada Kahramanmaraş programına ilişkin konuşan MÜSİAD Azerbaycan Başkanı Reşat Cabirli, MÜSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanımız Şerafettin beye görevinde başarılar dileriz.Misafirperverliği için Kahramanmaraş halkına teşekkür ederiz. Bizler İki Devlet bir Millet olarak ilişkilerimizin daha da gelişmesi için gayret gösteriyoruz. İlişkilerimizin gelişmesi ve derinleşmesi önem arzediyor. Ev sahipliği dolayısı ile Kahramanmaraş halkına teşekkür ediyoruz dedi.

Daha sonra konuşan Azerbaycan Türkiyə İş Adamları Birliyi (ATİB) Başkanı Mürsel Rüstemov,Biz Kahramanmaraş’a ikinci sefer geliyoruz. İlk gelişimiz 6 Şubat 2023 Asrın felaketi sonrası üçüncü ayda gelmiştik. O gün gerçekten çok kötü görüntülerle karşılaşmıştık. Bugün ise hamdolsun daha da toparlanmış bir Kahramanmaraş gördük. Önce ki ziyaretimiz Kardeş Kömeği ziyareti idi. Bu gelişimiz ise Kardeşlik iftarı için oldu. Ben inanıyorum ki tüm Azerbaycanlılarda burada olmak isterdi. Gösterilen ilgi ve alakaya teşekkür ediyoruz dedi.

Son olarak konuşan MARAŞFED Başkanı Uğur Yinanç ise, Ben 6 Şubat Depremlerinde yapmış oldukları güzelliklerden dolayı tüm Azerbaycan halkına,devletine ve STK’larına teşekkür ediyorum. Biz MARAŞFED olarak Depremin yaşandığı gün itibariyle alandaydık. Azerbaycan’dan gelen yardımları tüm ilçelerimizde ve il merkezimizde ayrı ayrı dağıttık. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden MÜSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Şerafettin Özcan,Bugün konağımızda Azerbaycan’dan gelen misafirlerimizle Türkiye-Azerbaycan arasında ki İş Dünyası ilişkilerinin daha da artırılması hususunda fikir alış verişimiz oldu. Oldukça da verimli geçti. Ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz dedi.

Heyet daha sonra Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Buluntu’yu makamında ziyaret etti. Heyet burada Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası üyeleriyle Azerbaycan-Türkiye arasında ki iş dünyası faaliyetlerinin daha fazla nasıl geliştirilebileceği hususunda fikir alış verişinde bulundu.

Heyet son olarak ise Kahramanmaraş Ticaret Borsasını ziyaret ederek burada Borsa Yönetim Kurulu ile bir araya geldi.

6 Nisan Cumartesi günü Türkoğlu ilçesinde bulunan Türkiye-Azerbaycan Gardaş Kömeği Geçici Barınma Merkezinde İftar programı düzenleyecek.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

PİYASALARDA SON DURUM

  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -

EN ÇOK KAZANANLAR

    EN ÇOK KAYBEDENLER

      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER

        BUGÜN 1000TL NE OLDU?

        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN