Aslanhan ile Öğrenci ve Ebeveynlerle Söyleşi. « MARAŞ HABERİN MERKEZİ

SON DAKİKA

Sahne Maraş, Yarıyıl Tatilinde Çocukları Eğlendirmeye Hazırlanıyor.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, KÜLTÜR SANAT, YEREL HABERLER

Büyükşehir’de 2025’in İlk Olağan Meclisi Toplandı.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, SİYASET, YEREL HABERLER

Büyükşehir’in Serası, Minik Misafirleriyle Çiçek Açtı.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, EĞİTİM, GÜNDEM, YEREL HABERLER

Sahne Maraş, Filistin’in Mücadelesini Sahneye Taşıyor.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, KÜLTÜR SANAT, YEREL HABERLER

Aslanhan ile Öğrenci ve Ebeveynlerle Söyleşi.

Bu haber 13 Aralık 2021 - 6:25 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Büyükşehir Belediyesi Aralık Kültür Sanat Etkinlikleri, 13 Aralık Pazartesi günü (bugün) kişisel gelişim kitaplarının usta yazarı Sıtkı Aslanhan ile düzenlenecek iki söyleşi etkinliğiyle devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Aralık Kültür Sanat Etkinlikleri hız kesmeden sürüyor. Takvim kapsamında 13 Aralık Pazartesi günü (bugün) birçok popüler kişisel gelişim kitabının altında imzası bulunan Sıtkı Aslanhan söyleşi etkinliklerinde öğrenci ve ebeveynlerle buluşuyor. Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde düzenlenecek söyleşi programlarının ilki saat 14.00’da “Sınav Öncesi Moral ve Motivasyon” başlığında gerçekleştirilecek. İkinci etkinlik ise yine aynı merkezde 18.30’da “Pandemi Sonrası Aile İçi İletişim” temasıyla düzenlenecek. Kültür Spor ve Turizm Daire Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada tüm vatandaşların etkinliklere davet edildiği bildirildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.