Andırın’da İki Yol Daha Tamamlandı. « MARAŞ HABERİN MERKEZİ

SON DAKİKA

Sahne Maraş, Yarıyıl Tatilinde Çocukları Eğlendirmeye Hazırlanıyor.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, KÜLTÜR SANAT, YEREL HABERLER

Büyükşehir’de 2025’in İlk Olağan Meclisi Toplandı.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, SİYASET, YEREL HABERLER

Büyükşehir’in Serası, Minik Misafirleriyle Çiçek Açtı.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, EĞİTİM, GÜNDEM, YEREL HABERLER

Sahne Maraş, Filistin’in Mücadelesini Sahneye Taşıyor.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, KÜLTÜR SANAT, YEREL HABERLER

Andırın’da İki Yol Daha Tamamlandı.

Bu haber 11 Mayıs 2021 - 6:31 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Büyükşehir Belediyesi, Andırın Kerimler Obası Grup Yolu ile Başdoğan – Çınar Obası arasında ulaşım sağlayan arteri yeniledi. Çalışmalar kapsamında 13 bin 500 metrekare parke kullanıldı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, tüm ilçelerde çalışmalarına devam ediyor. Mahalle yollarından grup yollarına, altyapıdan meydan ve çevre düzenlemelerine kadar birçok alanda yapılan çalışmalar vatandaşların beğenisini kazanıyor. Bu kapsamda Fen İşleri Dairesi Başkanlığı bünyesindeki ekipler Andırın’daki önemli çalışmaları tamamladı. Beşbucak Mahallesi Kerimler Obası Grup Yolu yenilendi. Bölgede 9 bin metrekare parke çalışması gerçekleştirildi. Ardından ekipler Başdoğan Mahallesi ile Çınar Obası arasında ulaşım sağlayan yolu da yeniledi. Burada da 4 bin 500 metrekare parke kullanıldı.

13 Bin 500 Metrekare Parke

Andırın ilçesinde tamamlanan çalışmalar ile ilgili olarak Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Büyükşehir Belediyesi olarak tüm ilçelerimizde çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Tam kapanma sürecinde de çalışmalarımızı daha da artırdık. Bu kapsamda Andırın ilçemizde vatandaşlarımızın yoğun kullandığı Kerimler Obası Grup Yolu ile Başdoğan – Çınar Obası arasında ulaşımı sağlayan arteri tamamen yeniledik. Çalışmalarımız kapsamında 13 bin 500 metrekare parke kullanıldı. Andırın ve tüm ilçelerimizde çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Hemşehrilerimize hayırlı olsun” denildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.