AFŞİNDER’den Üç Beyler firmasına Teşekkür Plaketi. « MARAŞ HABERİN MERKEZİ

SON DAKİKA

Başkan Görgel: “Bu Yıl 650 Milyon TL’lik Ulaşım Yatırımı Yapıyoruz”

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, SİYASET, YEREL HABERLER

Minik İtfaiyeciler Üniformalarını Giydi.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, EĞİTİM, GÜNDEM, YEREL HABERLER

Büyükşehir, İsmet Karaokur Bulvarı’nda Yaya Trafiğini İyileştiriyor.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, YEREL HABERLER

AFŞİNDER’den Üç Beyler firmasına Teşekkür Plaketi.

Bu haber 11 Kasım 2023 - 11:42 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Üç Beyler firması bünyesinde hizmet veren Tavuk Dünyası Kahramanmaraş Şubesine gaziler ve depremde ailelerini kaybeden çocuklara ev sahipliği dolayısı ile teşekkür plaketi verildi.

İstanbul’da faaliyet gösteren Afşin Eshab-ı  Kehf Dostluk Kültür ve Çevre Derneği (AFŞİNDER) tarafından geçtiğimiz ay gerçekleştirilen Muharip Gaziler buluşması ve Depremde ailelerini kaybeden çocuklar buluşması Tavuk Dünyası Kahramanmaraş şubesinde yapıldı.

Burada gerçekleştirilen programa katkı sunan ve ev sahipliği yapan Üç Beyler firma yetkilileri Mustafa Arslan ve Mustafa Demir’e katkılarından dolayı teşekkür plaketi takdim edildi.

Plaket takdiminde konuşan İş Adamı Mustafa Arslan, Bizler hem Kıbrıs Gazilerimizi hem de Depremde ailelerini kaybeden çocuklarımızı burada ağırlamaktan,onlara bir gün de olsa mutluluk yaşatmış olmaktan şeref duyduk. Bir başka organizasyonda inşaallah yine bir araya gelmeyi ümit ediyorum. AFŞİNDER Başkanımıza da bu nazik hediyelerinden dolayı teşekkür ediyorum dedi.

Plaket takdiminde konuşan AFŞİNDER Başkanı Ahmet Ardıç ise, Bugün Kahramanmaraş Tavuk Dünyasında iki önemli programa ev sahipliği yapmış olduk. Bir tanesi 19 Eylül Gaziler günü dolayısı ile Geçmişten günümüze kadar Muharip Gazilerimizi burada ağırlamış olduk. Bir diğeri  etkinliğimiz ise Depremde anne ve babasını kaybeden ilkokul çağında ki öğrencileri burada misafir ettik. Efendimiz (s.a.v) bir Hadisinde Bir Yetimin başını okşayın buyuruyor. Bu yavrularımız Kahramanmaraş’a ve Ülkemize emanet olan yavrularımız. Bir saatliğine de olsa onlara mutluluk yaşatabildiysek,yüzlerini güldürebildiysek ne mutlu bize. Bu etkinliklerimize destek olan,katkı sunan ve ev sahipliği yapan İş Adamlarımız Mustafa Arslan ve Mustafa Demir kardeşlerimize bugün teşekkür edelim dedik. Her ikisinden de Allah razı olsun dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

PİYASALARDA SON DURUM

  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -

EN ÇOK KAZANANLAR

    EN ÇOK KAYBEDENLER

      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER

        BUGÜN 1000TL NE OLDU?

        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN