Büyükşehir, Toplu Taşımada Engelleri Bir Bir Kaldırıyor. « MARAŞ HABERİN MERKEZİ

SON DAKİKA

GÖNÜL PENCEREMİ AÇTIM SEVGİYE

3. SAYFA, GÜNDEM, KÜLTÜR SANAT

Büyükşehir’den Hafta Sonu Miniklere Eğlence Dolu Gösteri.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, KÜLTÜR SANAT, YEREL HABERLER

BAŞKAN AKPINAR 71. MAHALLE TOPLANTISINI BULANIK MAHALLESİ’NDE GERÇEKLEŞTİRDİ.

3. SAYFA, DULKADİROĞLU, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, SİYASET

Büyükşehir, Toplu Taşımada Engelleri Bir Bir Kaldırıyor.

Bu haber 19 Şubat 2025 - 10:49 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Daha erişilebilir bir Kahramanmaraş hedefi doğrultusunda özel gereksinimli vatandaşların toplu taşımadan sorunsuz yararlanabilmeleri için Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde engelli STK temsilcileriyle çalıştay gerçekleştirildi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, özel gereksinimli bireylerin toplu taşımadan daha rahat ve güvenli bir şekilde faydalanabilmesi için önemli bir çalıştaya ev sahipliği yaptı. Kentte engelsiz ulaşım hedefiyle gerçekleştirilen toplantıda; engelli sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Büyükşehir Belediyesi Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürlüğü ve Toplu Taşıma Şube Müdürlüğü yetkilileriyle bir araya gelerek, özel gereksinimli vatandaşların toplu taşımada yaşadıkları sorunları dile getirdi ve çözüm önerileri sundu. Engelli bireylerin toplu taşımaya erişimini kolaylaştırmak amacıyla araç tasarımlarında yapılacak iyileştirmeler, durakların uygun hale getirilmesi ve personel eğitimleri gibi birçok konunun ele alındığı çalıştayın sonuçları doğrultusunda yeni uygulamaların hayata geçirilmesi planlanıyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.