Yaşattığın Gurur İçin Teşekkürler Milli Takım. « MARAŞ HABERİN MERKEZİ

SON DAKİKA
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

Yaşattığın Gurur İçin Teşekkürler Milli Takım.

Bu haber 07 Temmuz 2024 - 7:04 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Büyükşehir Belediyesi, A Milli Futbol Takımımızın Hollanda ile oynadığı çeyrek final müsabakasını kurduğu dev ekranlarda sporseverlerle buluşturdu. Başkan Fırat Görgel de müsabakayı Aliya İzzetbegoviç Millet Bahçesi’nde vatandaşlarla birlikte takip etti.

 

Almanya’da düzenlenen 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası çeyrek finalinde A Milli Futbol Takımımızın Hollanda ile karşılaştığı dev müsabaka Onikişubat’ta Aliya İzzetbegoviç Millet Bahçesi ve Dulkadiroğlu’nda Ballıca İlkokulu bahçesinde kurulan dev ekranlardan canlı yayınlandı. Büyükşehir Belediyesi, grup aşaması ve son 16 turunda olduğu gibi çeyrek finalde de milli heyecanı dev ekranlarda vatandaşlarla buluşturdu. Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel de zorlu müsabakayı Aliya İzzetbegoviç Millet Bahçesi’nde vatandaşlarla birlikte takip etti. İlk yarıyı güçlü rakibi karşısında 1 – 0’lık skorla önde tamamlayan Milliler, sahadan 2 – 1 mağlup ayrılarak turnuvaya çeyrek finalde veda etti. Zorlu 90 dakikayı ellerinde bayraklarla büyük bir heyecanla takip eden sporseverler, turnuva boyunca vermiş olduğu mücadeleden dolayı Millilerimizi ayakta alkışladı.

default

default

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
PUAN DURUMU
Süper Lig
# TAKIMLAR O AV P
PTT 1.Lig
# TAKIMLAR O AV P
LİG FİKSTÜRÜ
Süper Lig
PTT 1.Lig