Valilik Koordinasyonunda Geleneksel Bayramlaşma Töreni Gerçekleştirildi. « MARAŞ HABERİN MERKEZİ

SON DAKİKA

Güney Bağlantı Yoluna Yeni Güzergah Açılıyor.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, YEREL HABERLER

Büyükşehir, Dulkadiroğlu’nda Yenileme Çalışmalarını Sürdürüyor.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, EKONOMİ, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, YEREL HABERLER

Büyükşehir, Sosyal Sorumluluk Projeleriyle Gönülleri Fethediyor.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, YEREL HABERLER

Valilik Koordinasyonunda Geleneksel Bayramlaşma Töreni Gerçekleştirildi.

Bu haber 18 Haziran 2024 - 6:41 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Vali Mükerrem Ünlüer ve protokol üyeleri, Kurban Bayramı münasebetiyle Şeyh Adil Mezarlığı Şehitliğine ve Kapıçam Mezarlığı deprem şehitlerine ziyarette bulundu.

Ziyarette, Vali Ünlüer ve protokol üyeleri, şehitlerimizin kabrine karanfil bırakıp dua ettiler.

Daha sonra Valiliğimiz koordinasyonunda Kurban Bayramı münasebetiyle Milli İrade Meydanı’nda gerçekleştirilen bayramlaşma töreninde, Valimiz Mükerrem Ünlüer, protokol mensupları ve Kahramanmaraşlı hemşehrilerimizle bayramlaştı.

Bayramlaşma törenine, Valimiz Mükerrem Ünlüer’in yanı sıra Kahramanmaraş Milletvekilleri Ömer Oruç Bilal Debgici, Tuba Köksal, Mehmet Şahin, Zuhal Karakoç Dora, İrfan Karatutlu, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Emin Mehmet Terzioğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, İlçe Belediye Başkanları, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşu ve meslek örgütlerinin temsilcileri, iş insanları ve vatandaşlarımız katıldı.

Geleneksel bayramlaşma programına katılan hemşehrilerimize teşekkür eden Vali Ünlüer, Kurban Bayramı’nın birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi daim kılması dileğinde bulunarak, bütün hemşerilerimizin Kurban Bayramı’nı tebrik etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.