VALİ ÜNLÜER VE EŞİ DR. SELMA ÜNLÜER HANIMEFENDİ’DEN ÖKSÜZ VE YETİM ÇOCUKLARA KARNE HEDİYESİ « MARAŞ HABERİN MERKEZİ

SON DAKİKA

Büyükşehir İtfaiyesi, “Özel İtfaiyecilere” Kapılarını Açtı.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, YEREL HABERLER

Büyükşehir Ekim Ayı Olağan Meclisi Toplandı.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, SİYASET, YEREL HABERLER

Başkan Görgel: “Sebze ve Meyve Halimizde Yeni İş Yerlerini Teslime Hazırlıyoruz”

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, EKONOMİ, GÜNDEM, SİYASET, YEREL HABERLER

VALİ ÜNLÜER VE EŞİ DR. SELMA ÜNLÜER HANIMEFENDİ’DEN ÖKSÜZ VE YETİM ÇOCUKLARA KARNE HEDİYESİ

Bu haber 13 Haziran 2024 - 13:02 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Vali Mükerrem Ünlüer ve Eşi Dr. Selma Ünlüer Hanımefendi, öksüz ve yetim çocuklara bayram ve karne hediyesi olarak muhabbet kuşu dağıttı.

Program, Valiliğimiz himayesinde Büyükşehir Belediye Başkanlığının katkılarıyla Aile ve Sosyal Hzimetler İl Müdürlüğü ve Balcı Dede olarak bilinen Nusret Sapsız’ın iş birliğinde düzenlendi.

Yıllardır balcılık esnaflığı yaparken bir yandan da çok sevdiğim muhabbet kuşlarını beslediğini ifade eden Nusret Sapsız yaptığı konuşmasında, “Bugün size bir sürpriz hazırlamak istedik. Başarılarınızın hediyesi olarak sizlere hem karne hem de bayram sürprizi olarak beslediğim muhabbet kuşlarını hediye etmek istedim.” dedi.

Öksüz ve yetim çocuklarımızın başını okşamak, onlara aile sıcaklığını hissettirmek anlamında güzel bir programın düzenlendiğini ifade eden Vali Ünlüer, Balcı Dede Nusret Sapsız ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Valimiz Mükerrem Ünlüer ve Eşi Dr. Selma Ünlüer Hanımefendi, Nusret Sapsız ve protokol üyeleri ile birlikte öksüz ve yetim çocuklara muhabbet kuşları hediye ettiler.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.