Türkoğlu’luların İstanbul’da ki Buluşma Noktası; “TÜRKOĞLUDER” « MARAŞ HABERİN MERKEZİ

SON DAKİKA

Büyükşehir, Tekerek’te Yürüyüş Yollarını Yeniliyor.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, YEREL HABERLER

Her Geçen Gün Daha Dirençli Kahramanmaraş’a Bir Adım Daha.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, SİYASET, YEREL HABERLER

Onikişubat’ta Ahır Dağı Caddesi, 8 Kasım’a Kadar Trafiğe Kapatıldı.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, YEREL HABERLER

Büyükşehir Türkoğlu’nun Ana Caddesinde Asfalta Başladı.

3. SAYFA, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GÜNDEM, İLÇE HABERLERİ, YEREL HABERLER

Türkoğlu’luların İstanbul’da ki Buluşma Noktası; “TÜRKOĞLUDER”

Bu haber 21 Eylül 2022 - 13:33 'de eklendi ve kez görüntülendi.

İstanbul’da faaliyet gösteren Türkoğlu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (TÜRKOĞLUDER)’ni ziyaret ederek Dernek Başkanı Cafer Parlak ile Derneğin faaliyetlerini ve gurbetçi hemşehrilerimize yönelik çalışmalarını konuştuk.

Afşin Merkez Yayın Grubunun 10 günlük İstanbul programı kapsamında ziyaret ettiklerimiz arasında İstanbul TÜRKOĞLU Derneğimizde vardı.

Dernek Merkezinde bizleri ağırlayan ve sorularımızı yanıtlayan TÜRKOĞLU Derneği Başkanı Cafer Parlak, biz Derneğimiz kuruldu kurulalı İstanbul’da ki hemşehrilerimiz için ev sahibiyiz. Hemen hemen kapımızı çalan herkese yardımcı olmaya çalışıyoruz. Özellikle de bu metropol kentin imkanlarından Türkoğlu’muzun da faydalanması için çalışmalar yürütüyoruz dedi.

2010 yılında İstanbul Türkoğlu Derneğimizi kurduk ve Derneğimizi tanıtmak için de hemşehrilerimizin davetli olduğu bir Piknik şöleni düzenledik. 10 yıldır Derneğimizin Başkanlığını yürütüyoruz diyen Başkan Cafer Parlak,  İstanbul’da ki Türkoğlu’lu hemşehrilerimizi tanıştırmak adına çok toplantılar yaptık. Hocalarımız eşliğinde toplantılarda sohbet ve nasihatler dinledik. Derneğimiz bünyesinde İngilizce Öğretmeni görevlendirdik. 2 yıl İngilizce dersi verdik. Hemşehrilerimizden çocuğunun İngilizce öğrenmesini isteyen üyelerimize hizmet verdik. Sosyal anlamda gezi ve pikniklerle de hemşehrilerimizin buluşmasını ve kaynaşmasını sağladık dedi.

Her yıl Dernek olarak Üniversite Öğrencilerimize Burs veriyoruz. Bunun haricinde Türkoğlu İlçesinde sınavlarda derece almış tüm başarılı öğrencilerimize ve öğretmenlerine İstanbul gezisi düzenledik diyen TÜRKOĞLU Derneği Başkanı Cafer Parlak, hemşehrilerimize her yönden hizmet etmeye ve bu Dernek binasını onların hizmetinde bulundurmaya çalışıyoruz. Tüm hemşehrilerimize Derneğimize gelmelerini,üye olmalarını ve dayanışma içerisinde olmalarını istirham ediyorum dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.